reklama

Mamy majowe 2009

oj dziewczynki wy to macie zdrówko do siedzienia z dziećmi do 23 ale nie musicie o 7 wstawać a Filiś o 6-30 ostatnio wyspany że ho:no: dobrze że choć w łóżeczku godzinke jeszcze poleży rano:tak:

reklama
Tsarino - dzięki Ci:tak::-):-):-)... Ciężko mi teraz powiedzieć ile z drożdżówek się uchowało... zrobiłam 4 blachy (ostatnia właśnie się kończy piec). Już zdążyłam obdarować Rodziców, szwagra i jego kumpli (siostra ma dziś nockę na "R"...), no i moj M zjadł już całkiem ładny talerzyk wypełniony drożdżówkami popijając wszystko zimnym mleczkiem...
A ja padnieta dzisiejszym dzionkiem sączę gina z schweppsem:-D:-D:-D

No nieźle.
Ale z was kuchary :tak::-)
Robiłaś te z marmoladą/dżemem czy serem?
A ja nie mam stolnicy :no:

A u nas wiecie co?
Wczorajsze powtórki walk :rolleyes2: Niestety nie mamy Canal+ i M załamany bo nie obejrzy dzisiejszej gali :sorry:

No nieźle.
Ale z was kuchary :tak::-)
Robiłaś te z marmoladą/dżemem czy serem?
A ja nie mam stolnicy :no:

A u nas wiecie co?
Wczorajsze powtórki walk :rolleyes2: Niestety nie mamy Canal+ i M załamany bo nie obejrzy dzisiejszej gali :sorry:

moniq - ja robilam i z dżemem (pierwsza blacha) i z marmoladą - z marmoladą o niebo lepsze!!! no i pierwszej blachy nie potraktowałam rozstrzepanym jajem... pozniej juz sie poprawiłam :-D:-D:-D

acha, i u mnie na opakowanie drożdży (10 dag) poszło ponad kg mąki, w sumie to prawie z 1,5 kg - do reszty składników nie mam zastrzeżen:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry