Pudzian pobił jakiegoś chłopca i zasłonił cały widok...

Dobre

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pudzian pobił jakiegoś chłopca i zasłonił cały widok...

Dobre

Ja jutro jadę szukać narciarskiej bo sylwestra niedaleko a ja jestem bez.Nie bede po stoku w płaszczu paradować![]()

To może taka **THE NORTH FACE_KURTKA ZIMOWA-SYSTEM GORE-TEX_M/L (848300026) - Aukcje internetowe Allegro super okazja. Kurtka godna polecenia

;-);-)

Już nigdy nie utopie misia w winie...ale o innych trunkach nikt nie wspominał
![]()
mnie korci kurteczka burberry ale mam nadzieje ze ja ktos kupi w poniedzialek jade i zobacze ;-)

dałabym gdyby szanowny niemąż był w domu...a ten sobie poszedł na imprezkę działowąM dać w "łeb",i niech usypia Damiana ,a ty żubrówka i do nas;-)

no u nas jest tak samo, ja nie wiem co te chłopy mają we łbach ,ze nie myślą o takich rzeczach....boszszOsz........zabiłaby chyab M, bo nasz Mały jest o 20 do snu na noc juz kładziony. Raz nam pospał do 18 to potem do 23 nie chcaił spać![]()

amen Marzenkotak robią tylko Ci, którzy nie usypiają dziecka i nie wstają później w nocy...

hahahaha a Generałowa jak zwykle mnie rozbawiłaale to tak. 6 rano bym była... Tatuś zaczyna dzień bardzo wcześnie...
a słyszałyście, że mają nowe zegary robić? Maja odmierzać czas wg nowych jednostek czasu, ma być jedna gołota (53s.) i jeden najman(44s)...
Nie będę obiecujękrocz ścieżką prawdy dziecko, wiemy, że kiedyś zmuszano Cie do ogladania Troskliwych Misi i teraz się mścisz... ale pamiętaj, w piwie nie top Misia żadnego, bo sroga Cie kara spotka...

.
tzn mam wizję jak ma wyglądać "ta kurtka"kochana tego Mexxbiedne Misie![]()
Kasiu - zdradź nam, co kupiłaś szwagrowi??? no i jak imprezka???

Łosz kurcze i ty go na imprezę pościłaś???Uffff udało się ...
dałabym gdyby szanowny niemąż był w domu...a ten sobie poszedł na imprezkę działową
no u nas jest tak samo, ja nie wiem co te chłopy mają we łbach ,ze nie myślą o takich rzeczach....boszsz
amen Marzenko
hahahaha a Generałowa jak zwykle mnie rozbawiła
czekajcie teraz idę sobie wlać tego drina, bo chwilke czekałam w razie jakby Młody miał się wybudzić :-)

.Masz dobre serce kobito.