reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Uffff udało się ...

M dać w "łeb",i niech usypia Damiana ,a ty żubrówka i do nas;-)
dałabym gdyby szanowny niemąż był w domu...a ten sobie poszedł na imprezkę działową :confused2:

Osz........zabiłaby chyab M, bo nasz Mały jest o 20 do snu na noc juz kładziony. Raz nam pospał do 18 to potem do 23 nie chcaił spać:eek:
no u nas jest tak samo, ja nie wiem co te chłopy mają we łbach ,ze nie myślą o takich rzeczach....boszsz :no:

tak robią tylko Ci, którzy nie usypiają dziecka i nie wstają później w nocy...
amen Marzenko :tak:

ale to tak. 6 rano bym była... Tatuś zaczyna dzień bardzo wcześnie...

a słyszałyście, że mają nowe zegary robić? Maja odmierzać czas wg nowych jednostek czasu, ma być jedna gołota (53s.) i jeden najman(44s)...
hahahaha a Generałowa jak zwykle mnie rozbawiła

czekajcie teraz idę sobie wlać tego drina, bo chwilke czekałam w razie jakby Młody miał się wybudzić :-)

krocz ścieżką prawdy dziecko, wiemy, że kiedyś zmuszano Cie do ogladania Troskliwych Misi i teraz się mścisz... ale pamiętaj, w piwie nie top Misia żadnego, bo sroga Cie kara spotka...
Nie będę obiecuję:-D:-D:-D.
Moniqsan-Kurtka rewelacja tylko akurat w tym kolorze niezbyt się czuję.Stawiam na czerń ewentualnie seledyn.Mam nadzieje ,ze cos znajdę bo wybredna jestem:zawstydzona/y: tzn mam wizję jak ma wyglądać "ta kurtka"

Uffff udało się ...

dałabym gdyby szanowny niemąż był w domu...a ten sobie poszedł na imprezkę działową :confused2:

no u nas jest tak samo, ja nie wiem co te chłopy mają we łbach ,ze nie myślą o takich rzeczach....boszsz :no:

amen Marzenko :tak:

hahahaha a Generałowa jak zwykle mnie rozbawiła

czekajcie teraz idę sobie wlać tego drina, bo chwilke czekałam w razie jakby Młody miał się wybudzić :-)
Łosz kurcze i ty go na imprezę pościłaś???:szok::szok::szok:.Masz dobre serce kobito.
Gdyby na mnie trafiło to po takiej akcji przez tydzień by nawet do pracy nie wyszedł:no::no::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry