paula7
Majowe mamy'09
a gdzie dokladnie mieszkasz? ja w pol. irlandi obok Belfastu...![]()
Czyż to nie piękne!!!![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyż to nie piękne!!!![]()

no dokladnie...
ehem, ja kupuję, (plastikowe) zabawki dla Mai, ubranka dla Mikołaja. więc nie wiem. nawet jak coś dla siebie kupuje to zazwyczaj nie dla firmy.![]()
a to Anglia tak? bo jak tak to szkoda ze nie gdzies blizej zawsze mozna sie odwiedzic..:-)Ja w Devonie, koło Exeter.![]()
Oczywiście Lili jak najszybciej chciała się nim zająć więc poprosiłam panią z restauracji żeby mi dała wrzątek, sparzyłam, Lili jak dorwała się do tego ustnika tośmy oboje z M usta pootwierali ze zdziwienia (ssała jak smoczka). Szybko przelałam to co bylo w niekapku TT, mała zaciągnęła raz drugi, trzeci, połowa wylała się bokiem i .... olała go
Potem już tylko bawiła się nim jak tym TT - czyli gryzła sobie bocznymi dziąsłami
No i zniego się sączy, więc była za chwilę cała mokra
(a ja nie miałam nic na przebranie).
no dokladnie...
kurcze ja mam synka w takim samym wieku jak twoj w lutym 05.. konczy 5 latek...hihihi :-)
no sporo ja bardziej sie balam ze nie dal malinie tyle milosci co Nikiemu... nie wiem czemu...:-):-):-) No widziałam. :-):-):-)
Niewiem jak tobie, ale mi ciężko było przeżucić się na maluszka. Jednak taki 4-5 latek to już sporo swobody dawał.