reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Agakm, przypomniało mi się. Kupiłam dziś ten kubeczek Nuka :tak: Oczywiście Lili jak najszybciej chciała się nim zająć więc poprosiłam panią z restauracji żeby mi dała wrzątek, sparzyłam, Lili jak dorwała się do tego ustnika tośmy oboje z M usta pootwierali ze zdziwienia (ssała jak smoczka). Szybko przelałam to co bylo w niekapku TT, mała zaciągnęła raz drugi, trzeci, połowa wylała się bokiem i .... olała go :wściekła/y: Potem już tylko bawiła się nim jak tym TT - czyli gryzła sobie bocznymi dziąsłami :unsure: No i zniego się sączy, więc była za chwilę cała mokra :sorry: (a ja nie miałam nic na przebranie).
Jutro kolejna próba (może z moim mlekiem). Moje dziecko jest przebrzydle sprytne :wściekła/y:

ja się żegnam...zgłodniałam przez Was i idę przespać głód ...o
a tak serio to padnięta jestem po pracy i to wpływa na moją elokwencję...;-)

dobraaanoc :-)

:-):-):-) No widziałam. :-):-):-)

Niewiem jak tobie, ale mi ciężko było przeżucić się na maluszka. Jednak taki 4-5 latek to już sporo swobody dawał.
no sporo ja bardziej sie balam ze nie dal malinie tyle milosci co Nikiemu... nie wiem czemu...
poczatki koszmar teraz juz lepiej jakos idzie ciesze sie ze juz jest starsza,,:-D:-D:-D

confi - oj dobranoc robaczku nasz maly...:-(

kobitki kochane i ja spadam bo starszak sie zerwal bo cos mu sie przysnilo... lece utulic synka....buzka do jutra:-):-):-)

reklama
a ja jestem pierwsza ktora mowi dziendorby:)

moniqsan- ja tez planuje mojemu malemu kupic kubek niekapek,, i napewno skonczy sie tak jak u ciebie ze bedzie sie nim bawil na poczatku... powodzenia w dalszych probacxh:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry