reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nick i Taylor??? Tą córkę z Deconem to u nas też już ma... Ale co dalej to nie wiem, bo ostatnio nie oglądałam... dawno u prababci nie byłam... ona ma 99 lat i ogląda to:szok: jak to jest że ta Brook i Ridge nie mogą się zejść...

No ta corka z Dickonem to juz tak chyba z 6 lat ma....
No widzisz musisz do prababci leciec bo tak to nie jestes na biezaco...:-D:-D:-D:-D

Jola - a ja czekam teraz na Twoje foteczki antresolki:-):-):-)

Wstawie tylko zrobie jak bedzie widno....
te mieszkanko co wynajmujemy nie jest jakies takie olbrzymie ale wlasnie ta antresola na gorze jest spora....:tak:
No ale i tak pewnie w maju trzeba pomyslec o zmianie domku....:sorry:

Aga, fajny ten domek. :-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Joluś, ja do ciebie przyjadę. Cały czas o tym myślę. Tak naprawdę to problem mam z transportem.
Bo jak wynajmę samochód, to trochę będę się denerwować, i jak będzie stał tydzień gdzieś tam u Was. Do tego jeszcze mój M. się strasznie tą opcją denewruje.. Pociągiem wychodzi bezensownie drogo!
Muszę chyba poprosić mojego tatę, może mnie zawiezie. i potem po mnie przyjedzie. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Och, a wogóle powiedz mi wy tak mieszkacie w szeregówce, z chodnikiem prezd domem, wiesz tak od ulicy? To znaczy jak bym przyjechała samochodem to by na ulicy stał, no nie?

I wogóle to mogłabym na jakieś 5 -7 dni przyjechać? czy to za długo i za duży kłopot? Bo wiesz na krócej to tak wiesz, długaśna podróż żeby 2 dni posiedzieć.

No jasne ze tak.....
u mnie ze spaniem raczej nie bylo by problemu...mam taka kanape rozkladana w living roomie.....a masz moze lozeczko turystyczne...????
No ja wiem ze to kawalek drogi i na dwa dni to sie nie oplaca przyjechac...:shocked2:

A jesli chodzi o lokalizacje...to tak ja mieszkam w takim szeregowcu przy glownej ulicy...no i nie mam parkingu prywatnego....ale zaraz na przeciwko nas jest parking strzezony , platny ...sprawdze ile dokladnie ale niew moze byc duzo skoro ludzie zostawiaja tam samochody na noc....
No a zeczywiscie jak by tata Cie mogl przywiesc to by bylo najlepiej....
I ja tez bym sie nie stresowala ze Ty jedziesz sama samochodem w takiej trasie...:shocked2:.....
No tak jak pisalam....22 lecimy do Polski ...wiec albo przed..albo po naszym powrocie...ja jestem otwarta na propozycje....:tak::tak::tak:

Aga_k_m ale fajne fotki, super pamiątki! A jacy szczęśliwi na tych zdjęciach!! Dom będzie piękny...

m&m's zastanawiam się też dlaczego przy znikaniu sąsiad nie zabrał ze sobą tego kundla, który tak qrwa szczeka całymi dniami....

reklama
Jola myśli o przeprowadzce... to może przeprowadź się bliżej m&m's...

Spoko soko, już ją do tego namawiam. :laugh2::laugh2::laugh2:

No juz mowilam mojemu Przemkowi ze moze do Devon sie przeprowadzimy.....:tak:...ale ja sie zakochalam w Stamford.....no i juz raz wlasnie przyjechalismy do stamford gdziem mielismy miec prace itp....co sie pozniej okazalo nie bylo tak jak mialo byc a za to co pracowalismy nie dostalismy kasy no i sprawa w sadzie juz sie ciagnie rok.....:-(:shocked2:

a wiecie ze dostalismy kilka dni temu wyrok z sadu o tym ze ten idiota ma juz nam zaplacic tzn ma date do kiiedy.....no i teraz zastanawiam sie co on dalej wymysli bo znajac go to nam i tak nie zaplaci, ale my juz ciagniemy te sprawe tak zeby pokazaz ***...i ze nie trafil na jakis idiotow.....ale ze strata pieniazkow to juz sie raczej pogodzilismy.....jesli mozna mowic w takich kategoriach....:shocked2::shocked2:

Aga.k.m....nie no fajni miec taki "reportarz" z budowy....:tak:
A masz jakies zdjatka wnetrza......no i czy w rzeczywistosci jest on taki przestrzenny jak w projekcie....?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry