reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam ...ja tez jestem ale na razie obiadek koncze a pozniej wieczorkiem poczytam i popisze jesli oczywiscie bedzie z kim...:tak::tak:
Moj Przemek wlasnie wrocil z pracy wiec zajal sie troche dziewczynami..bo prawie mnie dzis wykonczyly.....:szok:...i niech ktos mi powie ze siedzenie w domu z dziecmi to sam odpoczynek.....:wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:
Alicje znow nie odstepuje mnie na kroku a znaczy ja jej..nosz nie moge nic zrobic bo zaraz taki ryk...tylko znikne jej z zasiegu wzroku....:no:..toc to idzie sie wykonczyc...:no:

Ciekawe jak tam Marzenka.....juz po przeprowadzce.....:tak::tak:????

No i Aga.k.m.......?????

Aneteczko...szkoda ze juz nie zdazysz z dodtawa na wigilie tej gasiennicy....bo naprawde jest warta kazdej zlotowki.....to jest takie male cudo......i jeszcze sliczniej wyglada w rzeczywistosci.....
Juz sie nie moge doczekac reakcji dziewczyn..no i na pewno wstawie Wam foteczki.....:-):-):-):-)

Jest jeszcze mała szansa, bo kobieta powiedziała , ze jak się coś zmieni to najpóźniej do jutra da znać, ale w sumie zanim im pieniądze na konto by doszły...........:confused2:nie chce się łudzić.
Musze znalesc coś innego., ale co????zabawek interaktywnych juz nie chce, mały ma całe pudło i szybko sie nimi nudzi, a ten bujaczek napewno spodobałby mu sie:-pmyśle nad huśtawką, ale taka to sporo miejsca zajmuje:crazy:

Aneteczko...wiesz...Miloszek jest jeszcze maly wiec jak dostanie zabawke po swietach to chyba by nic sie nie stalo....:sorry:..no to takie moje zdanie....
U nas tez dziewczyny szybko sie nudza zabawkami a te bujaczki to mam nadzieje ze beda im sluzyc dlugo....zreszta wiesz od kazdego jak cos dostaja to najczesciej jest to wlasnie zabawka....a na takie drozsze cudenko to nie wszystkich jest poprostu stac......
Moze warto poczekac....????

Witajcie:-) Cos ostatnio czasu brakuje żeby zajrzec do Was:sorry:
Wczoraj biegalismy po sklepach bo w tygodniu Przemek pracuje i nie ma jak,no i tylo weekendy nam zostały. Prezenty prawie juz kupione:tak: wczoraj jak wrocilam ze sklepu to smierdziałam jak cała perfumeria,bleee;-)

Paula,biedaku czytałam że ząbkujesz:sorry: ósemki są beznadziejne.... też to kiedyś przechodziłam....

Bohaciefko,ale miałaś noc,przecież Ty wogóle nie spalaś....współczuje:eek:

Marzena,a Ty juz chyba na swoim:tak: to co pijemy dzisiaj;-):-D

M&m,s, Majeczka to niezła spryciula...... kurcze a ile Ona musi mieć sily w nogach:tak: ja to bym zawału dostala jakbym dziecka w łóżeczku nie zastała(zrymowało mi się:eek:)

Aneteczka,Jolu,piękna jest ta dżdżownica,żałuje że kupiliśmy Nadince już prezent bo kupiłabym ją:tak:..... ale myśle że prezent na roczek też może taki być,co nie?? Ona chyba troszke posłuży...

Jak nic innego nie znajde to pewne robie tak jak piszesz, a zdjęcia z odpakowywania prezentów zrobie w styczniu:eek:tradycja zostane zachwiana;-)jeszcze poszukam, może coś ciekawego znajde.

Aeteczko...ale Ty na allegro szukasz...???
Bo wedlug mnie to obojetnie co to i tak nie dojdzie do swiat bo to co nawet wysylaja kurierem to po zaksiegowaniu pieniazkow.....:eek:
wiec marne szanse.....:shocked2:..

Roxy..no to fajnie ze prezenty pokupywane.....:-)...ja tez ostatnio wachalam przerozne zapaszki bo u nas to takie promocje....wiekszosc perfum po polowie ceny.....wiec trzeba bylo skorzystac....:tak::tak::tak:

A co do dzdzowniczki to moj pierwszy plan byl wlasnie zakupic ja na roczek.....ja uwazam ze kazde dziecko powinno miec konika na biegunach , a ze teraz czasy troszke sie pozmienialy i robia nie tylko koniki to czemu wlasnie odbiec troszke od standardowego konika....:tak::tak::tak:

witam widzę że znowu nas mało
Marzenka jak tam przeprowadzka chyba ciężko skoro jeszcze ciebie nie ma :shocked2:
Aga a twój kabel nadal nie dokupiony skoro i ty nie odzywasz się :confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry