reklama

Mamy majowe 2009

boheciafka- hehe ja tez naleze do mamusiek co musza rano wstawac choc powiem wam dziewczynki ze ostatnio jest poprawa tfu tfu zeby nie zpaeszac, dajemy malemu herbatke a nie mleczko i lepiej spi,, ale tez kladziemy go pozniej,, wczesniej kladlismy go ok 20 a teraz 21-22... spi do ok 1,, pozniej dostaje herbatki i spi do ok 3 pozniej do ok 5-6 a pozniej do 7-7.30 .. mleczko dosyaje raz w nocy ok 1 lub 5 w zaleznosci od tego czy herbatka go uspokoi.. bo czasami nie da rady i trzeba mleczkiem go uspokoic.. takze jest lepiej,, pozstaym maz wstaje pierwszy o tej 1.a ja od 3 wstaje takze jak klade sie spac ok 23 to jednak mam 4 godziny nieprzerwalnego snu takze jest dobrze:) oby jeszcze sie to poprawilo..

boheciafka- kochana co do swiat to ja tez spedzam je u moich rodzicow i tez bedzie duzo osob bo moi bracia z rodzinami to juz jest 6 os plus rodzice 2 i my 3 to jest 11 osob:) niezla gromadka
no i szkoda twojej mamci,, bidulka nawet nie wiedzialam ze depersja jest dosc powazna choroba.. zawsze myslam ze to nic...a;le widze po twoim opisie syt ze moze zmieniac czlowieka i utrudniac zycie..:/// oby twoja mamusia szybko doszla do siebie...

ela- dziekuje bardzoo:)

marzena- ja cie krece i wspolczuje od razu , ja tez maialm szal pal bo konczylismy remont wczoraj caly dzien tu sprzatanie tam ryk malego i tak praktycznie caly dzien wyl bo nikt nim sie nie interesowal , my musielismy robic a maly zabawial sie sam ale on sam byc nie lubi i wyl no ale trudno troche sobie powyl a my skonczylismy ten remont...

m&m- wow jak twoja mala yto zorbila?? mala coperfild.. hehemusi miec sile w nogach..:)

reklama
wow, bohaciefka ale mialaś nockę??!!:szok::szok::szok:

a mi się nudzi, nic mi się nie chce. chcialabym wejsc z powrotem pod kołdrę i nie wychodzić.:cool::cool::cool:

czy wiecie że do Wigili zostaly 4 dni!!:szok::szok: :-):-)

Dzieńdoberek :-)
My już w trakcie kawki i po serku wiejskim :tak:

bohaciefka :eek::eek::eek::eek::eek:
No to miałaś w nocy przejścia :oo: Współczuję :huh:
Oby dziś było już dobrze :sorry:

A ja muszę się zebrać i pójść na bazarek (na szczęście jest pod domem) po jakieś obiadowe zakupki. Tylko dlaczego tak ziiiimno :unsure: Brrrrr

a tak dla odróżniena dzisiaj mi się nic nie chce poza wstanie i zjedzeniem śniadania nic jeszcze nie zrobiłam zaraziłam się od kogoś zgadnijcie od kogo :-p
:-D:-D:-D to tak jak ja... dzis nic mi nie pomoglo w nocy... te osemki jak bolaly tak bola i jeszcze dostalam miesiaczke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oszaleje wszystko boli i nic mi sie nie chce...

a dzien dobry mamusie...:-):-):-)
u nas dzis snieg i to az 2 cm....:-D:-D Niki zadowolony bo 2 raz widzi go na oczy:-D i jest w szoku:szok: o 9.00 polecial do ogrodu aby sie pobawic/....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry