reklama

Mamy majowe 2009

kiepski 1 GB:no::no::no:
ale umowa była podpisana ponad 2 lata temu. nowej z nimi nie chcę podpisywać, bo w tym nowym mieszkaniu możemy w końcu mieć stałe łącze i chcę taki internet. a tej umowy cały czas nie wypowiadałam, bo chciałam mieć nata będąc u teściów. Muszę w końcu wypowiedzieć tą umowę, bo i tak będę go miała do końca stycznia, bo musi być do końca okresu rozliczeniowego... Teraz płacąc tą samą kasę miałabym 6GB, ale już nie chcę:no: śmieszne to, ale mieszkając wcześniej prawie w centrum Katowic nie mieliśmy możliwości mieć innego netu. Nie mieliśmy telefonu stacjonarnego, nie mieliśmy kablówki, nie było żadnej sieci osiedlowej, więc ten bezprzewodowy to była jedyna możliwość, ale teraz już nie jestem zachwycona tym...

A ja pytałam, bo właśnie zamówiliśmy moim rodzicom w Playu 5 GB (za 45 pln/mies) i się zastanawiałam czy to wystarczająco. No ale skoro Tobie się limit skonczył i dalej szalejesz to znaczy że też się jakoś da :tak:

reklama
Wczoraj przy -10 byIam na szczepieniu. ZmarzIam tyIko na poczatku bo potem IataIam za MikoIajem:-D. WściekI się normaInie i wIaziI do koIan w zaspy ze sniegu.
Ja wczoraj wracałam od gin z córkami 1,5h pieszo bo Gaba nie ominęła żadnej zaspy śnieznej a zmarzłam tylko ja bo o grubych skarpetkach zapomniałam:wściekła/y:.

A u mnie obecnie -18:szok::szok::szok:, dobrze, że mamy ogrzewanie podłogowe:-).

A ja pytałam, bo właśnie zamówiliśmy moim rodzicom w Playu 5 GB (za 45 pln/mies) i się zastanawiałam czy to wystarczająco. No ale skoro Tobie się limit skonczył i dalej szalejesz to znaczy że też się jakoś da :tak:
też się nad nim zastanawiałam... ale wolę już stałe łącze... a 5GB wydaje mi się, że powinno wystrczyć... Mi po wykorzystaniu moich GB po prostu zwalnia... czasami jest to wqrzające... no, ale cóż... a Rodzice jak na forum nie przesiadują to zupełnie im 5 GB wystarczy!!! ale są plusy tego netu. gdybym nie miała bezprzewodowego to w ogóle byłabym tu bez internetu...

No i dobry wieczór, a ciepły tylko w domu:-).

m&m's - o jasny gwint!!!!! Maja to bystrzak 1 klasa!!!! to wam sparwiła niespodziankę. usta rozdziawiłam jak szukałaś Majki w łózeczku, w którym jej nie było choć głosik dobiegał bardzo blisko:-):szok::-):szok::-). Zdolna dziewczynka!!!

A mojej gabie też dokuczają nocne bóle nóg, pomaga masaż, ciepłe skarpety a i czasem podaję wręcz lek przeciwbólowy. Czytała, że te bóle wynikają z braku mikroelementów a nie z procesu wzrostu kości choć lekarze mówią o bólach wzrostowych, bądź tu madrym:eek:

też się nad nim zastanawiałam... ale wolę już stałe łącze... a 5GB wydaje mi się, że powinno wystrczyć... Mi po wykorzystaniu moich GB po prostu zwalnia... czasami jest to wqrzające... no, ale cóż... a Rodzice jak na forum nie przesiadują to zupełnie im 5 GB wystarczy!!! ale są plusy tego netu. gdybym nie miała bezprzewodowego to w ogóle byłabym tu bez internetu...

No wlaśnie oni innego nie mają możliwości mieć :-(
Najgorzej jak ja będę przyjeżdżać :sorry: W 2 dni im ten limit zeżrę :zawstydzona/y:

ja się już na dziś żegnam... nie proszę, żebyście za dużo nie naklikały, bo przy takiej frekwencji to za dużo nie nspiszecie...
Dobranoc!!! muaaa*****

reklama
Bohaciefka, no prawda!!! wiesz jakie to było dziwne uczucie!! no środek nocy, ja jakby nie było raczej zaspana, niezbyt przytomna, stoję w dzieci pokoju, nosz słyszę tą Maję gdzieś tuż koło mnie, podnoszę kołderkę i kocyk a tam pusto!! naprawde przez chwilę myślalam że coś ze mną nie tak!!
ryk Mai na szczęście nie dał mi się długo nad tym zastanawiać i zaczęlam jej szukać niżej. :dry::dry::dry:

Marzenko :**
dobranoc, ja też sie kładę. jak nie odeśpię i w końcu nie odpoczne to napradwę ...ktoś ucierpi!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry