reklama

Mamy majowe 2009

reklama
marzena - gratulacje dla dumnej mamy z okazji pierwszego samodzielnego siadu Nataszki:-).
moniqsan, jola - dziękuję za zyczenia imieninowe dla moich skarbów, a kopniaka zamienię na pstryka tylko jeszcze nie wiem w co;-). Jolu ciacho pyyyyyyyyyycha, slinka poleciała, mojego to już nic nie zostało i jeno szczęście bo sama bym zeżarła:zawstydzona/y: w nocy.
A Gosia marudzi właśnie w łóżeczku, mam cichą nadzieję, ze zdoła zaraz zasnąć do rana:rofl2:.

m&m's - jakie witaminki podajesz Mikołajowi???

A Gosi ciężko idzie zasypianie, oczka przymknięte, kciuk w buzi a co chwilę stęknie, ryknie, cisza i od nowa, stawiam na zęby, mamy obecnie dwa:-).

Spokojnej nocy!!!

Bigos na święta prawie skończony, włoże do słoików i już, wystarczy potem sięgnąć i na patelnię wrzucić:tak:. Wigilie spędzam u teściów (moja mama i siostra też będą:-)), będzie wesoło bo ja z rodzinką, siostra mojego M z rodzinką, będzie nas 9 osób dorosłych i 4 dzieci (młodziaki bedą wypatrywać mikołaja) a dorosli przy tym też mają słodki ubaw:-).
Tylko najsmutniejsze, że mama ma nawrót depresji - fazy lękowej i już obecnie z domu nie wychodzi:-(, ech... i to na same święta (3 raz z rzędu - ja mam swoje podejrzenie, że mama boi się świąt i ucieka w chorobę, 3 lata temu mój ojczym zostawił mamę przed świetami i poszedł do młodszej).

Dzień dobry Mamuśki;-), otwieram następny dziennik naszego wspólnego życia;-). Jeszcze nie zdążyłam usnąć tejże nocy, która dobiega końca:wściekła/y: a to za sprawą mojej młodszej córci. Oto my sprzed chwili:

Załączniki

• IMG_0498.jpg
    IMG_0498.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0500.jpg
    IMG_0500.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
No, zjadłam już sniadanie, kubek herbatki z cytyryna wypiłam i czekam ... Oczka coraz mniejsze!!!!:-):-):-)Może zaraz uderzy w kimono:tak::tak::tak: - no ja sobie zamienię noc z dniem i jak reszta wstanie ja pójdę spać:rofl2:. Nosz jestem spokojna i grzeczna ale za całkiem niedługo to w słowach nie będę miała umiaru (szczególnie tych niecenzuralnych).

Za tydzień mamy 6-tą rocznicę:-):-):-), może dzieciaki na noc do moich teściów podrzucimy:tak::tak::tak: - pierwsza noc byłaby bez dzieic od 7 miesięcy!!! Normalnie jestem podekscytowana jak panienka jaka;-). Najpierw wypad do kina czy teatru, romantyczna kolacja w domku z butelką zakrapiana, bara bara i spanie do późnego rana. Ma człowiek powód do radości, co??? jak niewiele do szczęścia potrzeba;-).

Młoda marudzi, widać zmęczona;-)

reklama
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, śpi ale niespokojnie i popłakuje przez sen, mam córcię na kolanach i lulam, ewidentnie coś Ją boli i spać nie daje:-(:-(:-(. Zaczynam padać na pysk a w głowie dźwięczy niedostrojona orkiestra :-(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry