reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witam

M&Ms-wlasnie przeczytalam to co napisalas coMaja zrobila nie umiem se tego wyobrazic jak dziecko 7 miesieczne moze wylamac szczebelki,to ona musi miec sile no no...

Olivera tez bolaly nogi zwlaszcza w nocy ,pomasowalam plus ciepla woda i przechodzilo.teraz jest spokoj.

witam

M&Ms-wlasnie przeczytalam to co napisalas coMaja zrobila nie umiem se tego wyobrazic jak dziecko 7 miesieczne moze wylamac szczebelki,to ona musi miec sile no no...

Olivera tez bolaly nogi zwlaszcza w nocy ,pomasowalam plus ciepla woda i przechodzilo.teraz jest spokoj.

no właśnie jego bardzo często w nocy bolą.
ale od kiedy bieże witaminy to mniej, tylko że jak 2-3 dni zapomni to od razu znowu go bolą.

A co do Mani, to wierz mi ja też byłam w szoku i nie wiem jak ona to zrobiła!!

jakie witaminy bierze ?

naszczescie ja niemam wyciaganych szczebelek ;-)

niemartw sie napewno ktos bedzie na BB.

ja we wtorek tez jade na swieta do polski ,barmanka juz jest fajnie az sie boje jechac bo my autem nie samolotem ,zeby ino sniegu na autobanie nie bylo ....

reklama
O właśnie!
Wena na chwilę mi wróciła :-)
Marzeniu, jaki masz net?w sensie jak duży limit transferu?
kiepski 1 GB:no::no::no:
ale umowa była podpisana ponad 2 lata temu. nowej z nimi nie chcę podpisywać, bo w tym nowym mieszkaniu możemy w końcu mieć stałe łącze i chcę taki internet. a tej umowy cały czas nie wypowiadałam, bo chciałam mieć nata będąc u teściów. Muszę w końcu wypowiedzieć tą umowę, bo i tak będę go miała do końca stycznia, bo musi być do końca okresu rozliczeniowego... Teraz płacąc tą samą kasę miałabym 6GB, ale już nie chcę:no: śmieszne to, ale mieszkając wcześniej prawie w centrum Katowic nie mieliśmy możliwości mieć innego netu. Nie mieliśmy telefonu stacjonarnego, nie mieliśmy kablówki, nie było żadnej sieci osiedlowej, więc ten bezprzewodowy to była jedyna możliwość, ale teraz już nie jestem zachwycona tym...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry