m&m's
Entuzjast(k)a
ja też jestem!
przykro jak tak nikogo prawie nie ma
:-(, co nie Sis?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też jestem!
:-(, co nie Sis?no polazły gdzieśprzykro jak tak nikogo prawie nie ma:-(, co nie Sis?
! a mi do tego wszystkiego kiepsko net chodzi. mam bezprzewodowy i kurcze już wykorzystałam MB na ten miesiąc
a do ostatniego daleko!!!no polazły gdzieś! a mi do tego wszystkiego kiepsko net chodzi. mam bezprzewodowy i kurcze już wykorzystałam MB na ten miesiąc
a do ostatniego daleko!!!
A Moniq też poszła...? Wiem, że weny nie miała, ale może jest z nami... dwiema...

witam
M&Ms-wlasnie przeczytalam to co napisalas coMaja zrobila nie umiem se tego wyobrazic jak dziecko 7 miesieczne moze wylamac szczebelki,to ona musi miec sile no no...
Olivera tez bolaly nogi zwlaszcza w nocy ,pomasowalam plus ciepla woda i przechodzilo.teraz jest spokoj.
kiepski 1 GBO właśnie!
Wena na chwilę mi wróciła :-)
Marzeniu, jaki masz net?w sensie jak duży limit transferu?

śmieszne to, ale mieszkając wcześniej prawie w centrum Katowic nie mieliśmy możliwości mieć innego netu. Nie mieliśmy telefonu stacjonarnego, nie mieliśmy kablówki, nie było żadnej sieci osiedlowej, więc ten bezprzewodowy to była jedyna możliwość, ale teraz już nie jestem zachwycona tym...