reklama

Mamy majowe 2009

Allo Allo!
Jestem! Witam się z nowego mieszkanka...:tak::tak::tak: Co prawda jeszcze u teściów co nieco zostało, ale to już takie drobiazgi... A w domu mamy pobojowiska... Pełno reklamówek, toreb... Ale już mi się nic nie chce... Usiadłam z piwkiem i poczytałam co u Was..

Co do stonogi. To mi powiedziano, że raczej już do świąt nie przyjdzie. Wiem, że Nataszka i tak jeszcze nic z tego nie zrozumie, ale zdecydowałam, że teraz kupimy jej huśtawkę, a stonogę albo na Wielkanoc albo właśnie na roczek. Śliczne one są, a jak jeszcze Jola je zachwala to już jestem na 100% przekonana...

reklama
O, widzę przeprowadzka dokonana :tak: Super :-) To teraz czekamy na zdjęcia:tak:
Piję z Tobą żywczyka :-)
Roxy, stuknijmy się też.
Mnie się też strasznie ta stonoga podoba. Ale w naszym 42 metrowym mieszkanku chyba nie znajdzie się już dla niej miejsce :hmm:

Ja szukam na allegro, a jak coś wpadnie mi w oko to pojade do hurtowni zabawek, duże prawdopodobieństwo ze bedą mieli.
W hurtowi już raz byłam, ale tam coś wbrać to nielada wyczyn, bo wszystkiego dużo, ekspedientki za wiele nie umieją pomóc, a w necie sobie na spokojnie poczytam, poglądam:tak:

Nieee..no to w takim razie sprawa wyglada inaczej....:-):-):-)......jak gdzies masz blisko taka hurtownie to juz wogole..no i ceny troszke nizsze....:tak::tak:

Allo Allo!
Jestem! Witam się z nowego mieszkanka...:tak::tak::tak: Co prawda jeszcze u teściów co nieco zostało, ale to już takie drobiazgi... A w domu mamy pobojowiska... Pełno reklamówek, toreb... Ale już mi się nic nie chce... Usiadłam z piwkiem i poczytałam co u Was..

Co do stonogi. To mi powiedziano, że raczej już do świąt nie przyjdzie. Wiem, że Nataszka i tak jeszcze nic z tego nie zrozumie, ale zdecydowałam, że teraz kupimy jej huśtawkę, a stonogę albo na Wielkanoc albo właśnie na roczek. Śliczne one są, a jak jeszcze Jola je zachwala to już jestem na 100% przekonana...

Czekamy na zdjecia mieszkanka,,,,,....no i fajnie ze juz jestescie na "swoim"....bo pomimi setki reklamowek i pudelek to jestes juz u siebie ...a to najwazniejsze,,....:-):-):-)

A co do gasiennicy i slimaka ( ten drugi bujak to slimak) to jest tak ze ja jeszcze ich z pudelek nie wyciagalam....otworzylismy je tylko z mezem i tak zerknelismy....piekny mieciutki material..i te kolorki.,.no i widac ze super robota...
A jak juz rozpakujemy to dokladnie sie przyjrze i powiem co i jak....:tak::tak:

Paula...fajnie ze Tobie tez gasienniczka przypadla do gustu.....:-)
A co do sukienki....lol kochana Twoj mezul bedzie miec musial oczy szeroko otwarte i na dodatek do okola glowy bo jak Ty cos juz wynajdziesz to pewnie kazdy na Tobie "oko zawiesi".....:tak::tak::tak:..nie tylko Twoj maz....:-):-):-)

No i wspolczuje "zabkowania".....mi tam wszystkie osemki wyszly i nawet nie wiem kiedy....:shocked2:

Bohaciefka....nie no jak noc.....:szok::szok:..jak spojrzalam na godzine przy Twoim poscie to az nie moglam uwierzyc....:szok:....loj te Twoje dzieciatko....:sorry::sorry:

m&m's....ale spryciula z Twojej Majeczki.....jak ona to zrobila....:shocked2::shocked2::shocked2:...no i dobrze ze jej nic sie nie stalo....:tak:
A ja mam jeszcze pytanko...czy Maja ma razem pokoj z Mikolajem....?????

Mmamatysia...jak tam pierniczki....upieczone.....:tak::tak:....czy domek juz pachnie choinka...??????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry