M
Marzena80
Gość
Allo Allo!
Jestem! Witam się z nowego mieszkanka...

Co prawda jeszcze u teściów co nieco zostało, ale to już takie drobiazgi... A w domu mamy pobojowiska... Pełno reklamówek, toreb... Ale już mi się nic nie chce... Usiadłam z piwkiem i poczytałam co u Was..
Co do stonogi. To mi powiedziano, że raczej już do świąt nie przyjdzie. Wiem, że Nataszka i tak jeszcze nic z tego nie zrozumie, ale zdecydowałam, że teraz kupimy jej huśtawkę, a stonogę albo na Wielkanoc albo właśnie na roczek. Śliczne one są, a jak jeszcze Jola je zachwala to już jestem na 100% przekonana...
Jestem! Witam się z nowego mieszkanka...

Co prawda jeszcze u teściów co nieco zostało, ale to już takie drobiazgi... A w domu mamy pobojowiska... Pełno reklamówek, toreb... Ale już mi się nic nie chce... Usiadłam z piwkiem i poczytałam co u Was..Co do stonogi. To mi powiedziano, że raczej już do świąt nie przyjdzie. Wiem, że Nataszka i tak jeszcze nic z tego nie zrozumie, ale zdecydowałam, że teraz kupimy jej huśtawkę, a stonogę albo na Wielkanoc albo właśnie na roczek. Śliczne one są, a jak jeszcze Jola je zachwala to już jestem na 100% przekonana...