reklama

Mamy majowe 2009

mi też sie ta gąsinica podoba aIe drogawa jest.

Monika.....no fakt...do tanich zabawek ona nie nalezy ( zwlaszcza gdy trzeba bylo kupic dwie ..:shocked2::shocked2::shocked2:).....
Ale powiem Ci ze nie wiem jak w Polsce ale np. tutaj sa teraz takie za polowe ceny....i na poczatku mielismy je kupic.....

Tu masz link.....a dzis sprawdzam a tam doszla ta osma w kolejnosci na tej stronce...bardzo mi sie podoba.....
A wczesniej obstawialismy z mezem kaczka i lwa....choc mi sie podobal ten pony (
trzeci w kolejnosci )....
Buy Rocking Horses from Kiddicare | Toys | Online baby shop | Nursery Equipment

jola - heheheh no no idz.... on to z pewnoscia sie wscieknie jak ja cos znajde i bedzie marudzil... ale dziekuje za tak wspaniale slowa....

hej moje bebolki i ja tez juz jestem... juz po jednym hehehehe

Nie ma za co...:-):-):-)...ja tylko prawde napisalam....:tak::tak:

reklama
no to gratuluje wkoncu u siebie dawaj mi tu fotki ale już i jakieś tam reklamówki mnie nie obchodzą bo ja ciekawa jestem :sorry::laugh2:
w tym całym bałaganie ani nie wiem gdzie jest aparat ani gdzie jest czytnik... zresztą tsk wolno mi chodzi net, że chyba ze 2 godziny by się ładowały... mogłabym jutro w pracy spróbować, ale powiedziałam już, że nie będę pisała z pracy na forum:no: i słowa dotrzymam...

w tym całym bałaganie ani nie wiem gdzie jest aparat ani gdzie jest czytnik... zresztą tsk wolno mi chodzi net, że chyba ze 2 godziny by się ładowały... mogłabym jutro w pracy spróbować, ale powiedziałam już, że nie będę pisała z pracy na forum:no: i słowa dotrzymam...

Marzenko....no cos Ty ...chyba zartujesz......:eek::eek::eek:
a jaki masz powod....to ze niektore mamy nie moga pisac z pracy to i Ty nie bedziesz....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:...bo co niby solidarnosc.....:shocked2::shocked2::rofl2::rofl2::rofl2:

A to slowo to bylo tak napisane pod wplywem chwili i nie przemyslane...dlatego jestes rozgrzeszona....:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry