• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

mi też sie ta gąsinica podoba aIe drogawa jest.

Monika.....no fakt...do tanich zabawek ona nie nalezy ( zwlaszcza gdy trzeba bylo kupic dwie ..:shocked2::shocked2::shocked2:).....
Ale powiem Ci ze nie wiem jak w Polsce ale np. tutaj sa teraz takie za polowe ceny....i na poczatku mielismy je kupic.....

Tu masz link.....a dzis sprawdzam a tam doszla ta osma w kolejnosci na tej stronce...bardzo mi sie podoba.....
A wczesniej obstawialismy z mezem kaczka i lwa....choc mi sie podobal ten pony (
trzeci w kolejnosci )....
Buy Rocking Horses from Kiddicare | Toys | Online baby shop | Nursery Equipment

jola - heheheh no no idz.... on to z pewnoscia sie wscieknie jak ja cos znajde i bedzie marudzil... ale dziekuje za tak wspaniale slowa....

hej moje bebolki i ja tez juz jestem... juz po jednym hehehehe

Nie ma za co...:-):-):-)...ja tylko prawde napisalam....:tak::tak:

reklama
no to gratuluje wkoncu u siebie dawaj mi tu fotki ale już i jakieś tam reklamówki mnie nie obchodzą bo ja ciekawa jestem :sorry::laugh2:
w tym całym bałaganie ani nie wiem gdzie jest aparat ani gdzie jest czytnik... zresztą tsk wolno mi chodzi net, że chyba ze 2 godziny by się ładowały... mogłabym jutro w pracy spróbować, ale powiedziałam już, że nie będę pisała z pracy na forum:no: i słowa dotrzymam...

w tym całym bałaganie ani nie wiem gdzie jest aparat ani gdzie jest czytnik... zresztą tsk wolno mi chodzi net, że chyba ze 2 godziny by się ładowały... mogłabym jutro w pracy spróbować, ale powiedziałam już, że nie będę pisała z pracy na forum:no: i słowa dotrzymam...

Marzenko....no cos Ty ...chyba zartujesz......:eek::eek::eek:
a jaki masz powod....to ze niektore mamy nie moga pisac z pracy to i Ty nie bedziesz....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:...bo co niby solidarnosc.....:shocked2::shocked2::rofl2::rofl2::rofl2:

A to slowo to bylo tak napisane pod wplywem chwili i nie przemyslane...dlatego jestes rozgrzeszona....:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry