Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja dołączam do was mi też nie ma kto się dziećmi zająć teściowie pracują i tak jesteśmy skazani tylko na siebie a byłam raz w kinie od urodzenia Filisia z siostrą M musiał zostać z dziećmi ,ale tak z M to bym się wybrała ach :-(

Hmmmm.Zawsze to jakieś wyjście.Ale nie możesz zniknąć za daleko żeby w razie prawdziwej histerii być w miarę bliskoeh... muszę się Wam pożalić.... Już dwa tygodnie zmagam się z odstawianiem Gaby od cycka i nie mam praktycznie żadnych efektów :-( Wpadłam na szaloną myśl (a propos tematu tęsknoty...) - wziąć Andrzejka i wyjechać na 3-4 dni, zostawiając Gabę w domu z tatą i babcią, co Wy o tym myślicie??

no właśnie chcę być daleko....Hmmmm.Zawsze to jakieś wyjście.Ale nie możesz zniknąć za daleko żeby w razie prawdziwej histerii być w miarę blisko![]()
ta metoda poIega na tym,zeby nie byc bIisko,Hmmmm.Zawsze to jakieś wyjście.Ale nie możesz zniknąć za daleko żeby w razie prawdziwej histerii być w miarę blisko![]()
kasiu wiem! Ale to jeszcze tak dłuugo!!ale jak dzieci będą starsze to będzie łatwiej o wiele łatwiej już raz to przechodziłam
pamiętam oglądałam kiedyś program właśnie o odstawieniu dzieci od piersi i to był jeden z przykładów na powodzenie zaprzestania karmienia, ale ja nie wiem czy bym się na to zdobyła ,ja na szczęście stopniowo oduczałam cyca i mi się udało , ale jeżeli to będzie jedyny możliwy sposób w waszym przypadku i M się na to zgodzi to dlaczego nieeh... muszę się Wam pożalić.... Już dwa tygodnie zmagam się z odstawianiem Gaby od cycka i nie mam praktycznie żadnych efektów :-( Wpadłam na szaloną myśl (a propos tematu tęsknoty...) - wziąć Andrzejka i wyjechać na 3-4 dni, zostawiając Gabę w domu z tatą i babcią, co Wy o tym myślicie??