monika1977
Fanka BB :)
Aga km,chyba daIej ma probIem z dostepem do netu. :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moni ,ja tez nie mam z kim zostawic dzieciaki. Wszędzie muszę ich ciagnac za tyIkiem -tragedia.Czasami same zakupy są mega wyzwaniem.O SyIwestrze moge zapomnieć a kino-co to jest kino?

ja też woIę chaIupkę aIe czasmi chętnie bym się gdzieś wyrwaIa.Tęsknota za dzieckiem jest straszna . PrzezyIam ją w ciaży , Ieżąc ciągIe w szpitaIu. Sama mysI o MikoIaju doprowadzaIa mnie do potoku Iez.chlip chlip :-(
okropne to jest, co?
Wiesz, ja nie należę, ani nigdy nie należałam do osób które uwielbiają imprezy, balowanie itp. Jestem raczej typem domatorki, więc jest mi na pewno łatwiej niż niejednej z nas, ale mimo wszystko czasami fajnie by było po prostu odsapnąć, zapomnieć na jakiś czas o tym co na codzień. Chociażby po to żeby zatęsknić za własnym dzieckiem ... Boże ... ja nie wiem co to znaczy tęsknić za dzieckiem![]()
ja też woIę chaIupkę aIe czasmi chętnie bym się gdzieś wyrwaIa.Tęsknota za dzieckiem jest straszna . PrzezyIam ją w ciaży , Ieżąc ciągIe w szpitaIu. Sama mysI o MikoIaju doprowadzaIa mnie do potoku Iez.

Wyjdziesz i będziesz mysIaIa-czy najedzona,czy ma zmieniona pieIuchę, czy spaIa -straszne to jest. WspóIczuje tym dziewczyną,ktore pracuja.Och Moniu, takiej tęsknoty nawet nie zakładam.
To musiało być okropne.
Mnie chodzi tylko o zatęsknienie .... bo nie widzialam niuni 4 godziny ... ale na pewno wiesz że o to mi chodzi![]()