monika1977
Fanka BB :)
dobrej nocki.Idę spać, bo mnie przy tym komputerze coś bierze...
Dobranoc!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrej nocki.Idę spać, bo mnie przy tym komputerze coś bierze...
Dobranoc!
Jak znajdziesz sposób to podzielisz sie z koleżankąa ja zaczynam odzwyczajac Tomka od nocnego jedzenia. Jak przestanie jesc w nocy to odzwyczaje go od smoka.

??? Ja tez już mam dość nocnego karmienia.Butla o 2 już wychodzi mi bokiem

Zerknęłamz ciekawości na butelkę....to chińskie a nie japońskieChoya ?????? !!!!!
Właśśśśśnie !!!!
Choya to jedyne słodkie winko które ubóstwiam.
Moja miłość![]()
.M ma większą fazę ode mnie,skoro już win nie rozrużnia(a on się nimi pasjonuje).Pijemy(poprawka piliśmy bo już dno widać
) rózowe ,wytrawne Lao Pengyou.Dobranoc.Śpij dobrze:-)Idę spać, bo mnie przy tym komputerze coś bierze...
Dobranoc!
Znam przypadek,ze lekarka przepisała maść rozgrzewająca 2 letniemu dziecku z zapaleniem oskrzeli.Maść zamiast pomóc nasiliła objawy i dziecko wylądowało na OIOM-ie![]()

moniqsan musiałabym odnosić ją co godzinę.... Ja nie jem bo mała reaguje na cytrusy wysypką, zresztą reaguje też tak na kurczaka, soję, mleko, banana, brzoskwinię, wołowinę.....

ja na 150 daje 3Mmatysia ,ja dosypuje mniej mIeka do butIi. Obecnie na 180 wody sypie dwie miarki mIeka -ma juz jedna pobudke w nocy a nie trzy.
i już jedno karmienie odpadłoUuuuuuuu.Ten sposób u nas padł .Fifi się połapał przy trzech miarkach na 180ml wody:-(.Mmatysia ,ja dosypuje mniej mIeka do butIi. Obecnie na 180 wody sypie dwie miarki mIeka -ma juz jedna pobudke w nocy a nie trzy.
U mnie ta metoda przy starszaku wypaIiIa .ja na 180 daje 3i już jedno karmienie odpadło
Nie doczytałaś![]()

Więc doczytałam dopiero jak napisałam swoje