mamamatysia
Fanka BB :)
No właśnie.ale wiadomo jak to jest w praktyceMmamatysia, na farmaceutki to ja zawsze biorę poprawkę. Iekarz pracujacy w szpitaIu powinien jednak brac odpowiedziaInosc za swoje rady.
:-Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie.ale wiadomo jak to jest w praktyceMmamatysia, na farmaceutki to ja zawsze biorę poprawkę. Iekarz pracujacy w szpitaIu powinien jednak brac odpowiedziaInosc za swoje rady.
:-no dokładnie tak! idę lepiej spać... ani nie poczytam ani nie popiszę...och Marzenkę przytłoczył jej internet

biduIka jesteś.maIa tez ma przerąbane.moniqsan musiałabym odnosić ją co godzinę.... Ja nie jem bo mała reaguje na cytrusy wysypką, zresztą reaguje też tak na kurczaka, soję, mleko, banana, brzoskwinię, wołowinę.....
ja właśnie tak odnosiłam i byłam naprawdę padnięta ale teraz budzi się tylko 1 albo 2moniqsan musiałabym odnosić ją co godzinę.... Ja nie jem bo mała reaguje na cytrusy wysypką, zresztą reaguje też tak na kurczaka, soję, mleko, banana, brzoskwinię, wołowinę.....
dobra, już nie smęcę...
monika, mamamatysia, moniqsan, kasia dziękuję za rady!

Nie doczytałaś
a ja jem
ostatnio zjadłam naraz ponad 1 kg
O co chodzi?![]()

od kiedy masz nowy okres rozIiczeniowy?no dokładnie tak! idę lepiej spać... ani nie poczytam ani nie popiszę...
Monika w Plusie też można dokupić, ale jak mi tak wolno chodzi to już mi potem to okienko nie wyskakuje z tymi pakietami... a poza tym ja chyba nie dam tym dzaidom w plusie zarobić![]()
Przynajmniej jedna.
Ja juz z ....kieliszkiem japońskiego winka.
Zdrówko Moniq;-)

Kochana podziwiam Cięmoniqsan musiałabym odnosić ją co godzinę.... Ja nie jem bo mała reaguje na cytrusy wysypką, zresztą reaguje też tak na kurczaka, soję, mleko, banana, brzoskwinię, wołowinę.....

.Mateusz miał skazę i ledwo wyrabiałam a ty to juz masz przechlapane.