reklama

Mamy majowe 2009

a ja sie pytaIam dwóch i pozwoIiIi. Zawsze jak mam jakies wątpIiwosci to dopytuje sie drugiego.Co Iekarz to opinia .
Zgadza się.To tak samo jak z zywieniem.jeden lekarz kaze podawac banana w 4 miesiącu a inny w 10:eek:.
Ja ostatnio kupiłam plasterki Aromactiv(za namowa farmaceutki),świetnie się sprawdzają u starszaka.Były przeznaczone dla Filipa ale po przeczytaniu ulotki okazało się, że nie wskazane stosowanie u dzieci poniżej 3 roku życia. Ciekawe czy farmaceutka czytała ulotkę???

reklama
Witajcie:-)
Ja wpadam tylko sie przywitac i zaraz ide spac,jestem padnieta...:sorry: Noc byla przerabana,spalam moze z 2 godz,mloda świrowała,nie wiem o co kaman:no:..jak zwykle zwalam na kły...... no ale ile można.....no i cały dzień w biegu...
Wiecie,ja to mam się jednak fajnie...kiedy chce moge mała do mamy podrzucić...no oczywiście jak ma wolne:tak: no i wybyć gdzie tylko mam ochote..:tak::tak:
Marzena.och...przerąbane masz z tymi zakupami i przygotowaniami....no ale ...przecież dasz rade,jak to ktoś napisał..:sorry:kto jak nie Ty...:tak:;-)
Mamstud,kurcze nie wiem co poradzic w sprawie karmienia...:sorry:... u mnie to mała butle od razu załapała..no ale my to zupełnie inna bajka...krótko się karmiłyśmy:-(
Moniqsan,ale zrobiłaś wypad...no ładnie;-):-D no i te porzucone auto...:-D ale co...należy się nam coś od życia:tak:;-):-)
Mamamatysia,ja też jestem ciekawa nowego sprzętu:tak: ale masz super męża...zazdroszcze:tak:

Kurcze pustostan mam taki dzisaj w głowie że szok:no: jeszcze sobie strzele kieliszeczek likierku, wynalazłam sheridan,sa owocowego:sorry::eek: trzeba skosztować przed snem....:sorry:;-)
Buziaki,jutro postaram sie ponadrabiac:sorry:

Gdy zbliża się wieczór chce mi się płakać bo wiem, że noc będzie koszmarem, ja śpię z piersią na wierzchu bo nawet nie opłaca mi się jej chować!

:frown::frown::frown:
Przykre to :-(
A może odnoś Gabę do łóżeczka po karmieniu.
Ja robię to zawsze kiedy Lili zarząda cycka w nocy.
Kiedyś przeczytałam że dziecko mając mamę w nocy obok siebie budzi się co chwilę bo wyczuwa cysia blisko ...:sorry:

No wiecie co . Ja rozmawiaIam z pediatra ktora pracuje w szpitaIu i ma pod opieka najmIodsze dzieci.
I pewnie długi staż pracy???
Czasem lekarze przepisują leki czy inne farmaceutyki z przyzwyczajenia,bo maja inna niż współczesną szkołę(stara lepsza???).Znam przypadek,ze lekarka przepisała maść rozgrzewająca 2 letniemu dziecku z zapaleniem oskrzeli.Maść zamiast pomóc nasiliła objawy i dziecko wylądowało na OIOM-ie:szok::szok::szok:

reklama
moniqsan musiałabym odnosić ją co godzinę.... Ja nie jem bo mała reaguje na cytrusy wysypką, zresztą reaguje też tak na kurczaka, soję, mleko, banana, brzoskwinię, wołowinę.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry