moniqsan
Fanka BB :)
Czy mi się wydaje czy klub AA się nawraca przed świętami
Kobitki co z Wami???
Kto się nawraca ten się nawraca. Ja tam pipijam żywczyka z M

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy mi się wydaje czy klub AA się nawraca przed świętami
Kobitki co z Wami???

a ja sie pytaIam dwóch i pozwoIiIi. Zawsze jak mam jakies wątpIiwosci to dopytuje sie drugiego.Co Iekarz to opinia .Szok.
U nas trzech pediatrów zakazało stosowania aromaterapii w ogóle.
Podobno nierozcieńczonych olejków nie wolno stosować u dzieci poniżej 2 roku życia.
jedynie co jest dopuszczalne u takich maluchów to np inhalacja (niebezpośrednia) z roztworu soli morskiej.
jakie smęcę kochana przestań po to tu jesteśmydobra, już nie smęcę...
monika, mamamatysia, moniqsan, kasia dziękuję za rady!

Przynajmniej jednaKto się nawraca ten się nawraca. Ja tam pipijam żywczyka z M![]()

.no ale jednak jakiś pacan pozwala używać och wierz lekarzomAle to nie tylko opinia miejscowych lekarzy.Wystarczy poczytać pierwszą z wielu gazet dostenych na rynku albo ulotkę z olejków, tam są wskazania.

A skąd mam wiedzieć czy ona budzi się do cycka - czyli do mnie, czy dlatego, że jest głodna? Jak to sprawdzić?

Przekażę
A co do akcji z wybyciem z domu to jesteś moja idolką:-):-):-).

no właśnie a jak się smoka nie używa ?ja muszę zawsze dać jeść jak się obudzi bo się nie uspokoi sam a przy butli i owszemA smoka ssie?
Bo my naszą smoczkiem zapychamy ... I jak nie jest głodna to smoczek działa natychmiast. A jak chce jeść to po prostu płacze dalej, wstaje na czworaczka albo siada