reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzien dobry dziewczynki:-)

Tikanis Sto Lat dla Ciebie i Kubusia z okazji ukończenia 7 miesiąca:-) Buziaczki:-)

Jolu, nie wiem co napisac żeby pomóc albo choc pocieszyć:no: na pewno tyle że pewnie kiedyś to minie i będzie dobrze,zobaczysz:tak: a co do wymiotów,to wybierzcie się do gastrologa...no bo nie powinno sie tak dziać...:sorry:

Ja tylko wpadam się przywitać, bo muszę zrobić jakieś śniadanko, wskoczyć pod prysznic i odwieźć M na lotnisko a potem jadę do jakiejś galerii. Za dawno już nie byłam :sorry:

Ostatnia edycja:
kasia1208- no ciezko jest ale jest lepiej niz kiedys kiedy kuba budzil sie od 23 co godzine co pol.. teraz przynajmniej spi do 3 z jedna pobudka o 24 na mleczko... a pozniej co pol co godzinke jeszcze sie budzi..://

roxy- jej:) jaka jestes kochana jako pierwsza pamietalas - ogromny buziolek dla ciebie.. jak milo mi sie zrobilo i kubusiowi napewno tez;-) sympatyczna z ciebie babymamusia:)

Oj Tikanis widzisz jakie z nas gapy... Aż mi wstyd...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA CIEBIE

I KUBUSIA
Z OKAZJI KOLEJNEGO -
- 7 MIESIĄCA!!!
BUZIAKI!!!

A to wszystko przez ten przedświąteczny zgiełk i nocny clubbing...

A my po pierwszej samotnej nocy na nowym mieszkaniu... Trochę się jej bałam... Nie lubię tak od razu sama być w nowym miejscu, a jeszcze z dzieckiem, które nigdy nie wiadomo jak się zachowa... No, ale na szczęście wszystko było dobrze. Młoda ładnie spała do 6.00, potem mleczko, zmiana pieluchy i spała jeszcze 2 godziny... Za chwile teść przyjedzie i pojedziemy na zakupy, a potem sprzątanie... Postanowiłam, że będzie to w wersji - Agata nogą zamiata... No trudno, inaczej nie dam rady ze wszystkim... Miłego dnia!

Matko,aIe ze mnie gapa. Kubusiu ,sto Iat.

alien_spaceship_jpg.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry