reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzień Dobry.
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA KUBUSIA I CIEBIE TIKANIS:-).PRZEDE WSZYSTKIM SPOKOJNYCH,PRZESPANYCH NOCEK.BUZIAK OD CIOCI I PIĄTKA OD FILIPA:-)
Moje dziecko powiedziało przed chwilą: MAMA:tak::tak::tak: Normalnie się poryczałam,mimo,ze słychę codziennie "mamusia" z ust Mateusza to jednak to Filipowe brzmi całkiem inaczej.
Mazgaj ze mnie zalewam klawiaturę:sorry:...

Ja tylko wpadam się przywitać, bo muszę zrobić jakieś śniadanko, wskoczyć pod prysznic i odwieźć M na lotnisko a potem jadę do jakiejś galerii. Za dawno już nie byłam :sorry:
A ja myślałam,że tylko ja jestem zakupoholiczką:-D:-D:-D.
Przybij piątkę bo ja tez jadę:tak::tak::tak: .Będę buszować do wieczora:-D:-D:-D
Zmykam nakarmić chłopców przed wyjazdem.
Miłego dnia kobitki.

Dzień dobry Majóweczki :-)

tikanis uściskaj Kubuśka od cioci mamstud i Gaby!! :-):-) Niech rośnie zdrowo podczas nieprzerwanego snu :-)

moniqsan mamamatysia udanych zakupów :-)

mamamatysia oj jak fajnie usłyszeć to słowo, prawda? :-)

U nas dziś śnieg pada - znowu. Obiecałam Andrzejkowi sanki więc muszę iść, a wieczorem w końcu upieczemy pierniczki :-)

Witajcie!

Tikanis, sto lat dla twojego mężczyzny!

oj Tsarino nie znasz mnie, a jednak znasz :-)

miło mi, ale każda z nas tak ma... niby się nie znamy, ale coś na swój temat już wiemy...

Czy mi się wydaje czy klub AA się nawraca przed świętami:baffled::eek::szok:
Kobitki co z Wami???

ksżda się u wielebnej joli wyspowiadała i teraz nie chcą grzeszyć...

moniqsan musiałabym odnosić ją co godzinę.... Ja nie jem bo mała reaguje na cytrusy wysypką, zresztą reaguje też tak na kurczaka, soję, mleko, banana, brzoskwinię, wołowinę.....

a co jesz w takim bądź razie?

hi hi hi
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
chichoczę, ale w ciemnosci :-p:-p:-p

A coooo tu ta cieeemno....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Przeciez jeszcze wczesnie....:sorry::sorry::sorry::sorry:

m&m's...slysze jak chichoczesz ale Cie nie widze....:-D:-D:-D:-D

ja sie tylko podpiszę pod wcześniejszymi opiniami... wariatki!

Iza od trzech dni je Danonki zamiast jogurcików i w końcu się nimi najada... jak robiłam piernika, to nie chciała w kuchni siedzieć, dziwne:eek:

Hej dziewczyny ja tez wam zycze udanych zakupów....:tak:jeju jak ja uwielbiam zakupki,mmatysia nie jestes sama,piątak:-D Moniqsan,to sie ma fajnie taki galerie w warszawce sa a u nas..:no:

Wiecie aj ja uskuteczniłam dzisiaj expresowe mycie okien:-D:-D:-D Naduska spała chyba z godzinkę a mi przez ten czas się udało umyc okna w salonie:-D;-):eek:..... za bardzo się do tego nie przyłozyłam.... ale lśnią:-D

Mmatysia,ja bym się też poryczała jakbym usłyszała "mama",moja mała to na wszystko bee mówi:-D:sorry:

gdyby nie post Roxy to zapomniałabym się pochwalić, Iza slicznie mówi tata, mama i nawet baba... a jak chce jeść, to warczy...:eek::eek::eek: i umie już robić nie... i czasami załapie i zrobi papa... Moja Zdolniacha!

Warczy...:-D:-D:-D no nie pewnie super to wygląda...:-D:-D:-D
Zdolna Iza Mirka-baardzo:tak:

wybacz, że tak znikam, ale puki Iza śpi to sprzątam, mąż wybył i znów sama... własnie kupiłam niemal kg rożnych przypraw na allegro, bo koleżanka chciała mi pokazać "te twoje pomidory suszone ale bez oleju" i mnie wciągneło... nie wiecie, po co mi trawa cytrynowa?

Ja w zasadzie też z doskoku,podczytuje:sorry: musze miec oko na młodą bo spaceruje po całym pokoju i nie chce żeby znowu guza sobie nabiła:sorry:
Ja nie mam pojęcia do czego moze być trawa cytrynowa....:no: ale poczekaj jak Moniq wróci albo Jola,na pewno będa wiedziały:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry