reklama

Mamy majowe 2009

mamstud,monika, tsarina,marzena, moniqsan,mamamatysia-jejus dziekuje w imieniu moim i mego synka.. kochane jestescie.. kubus nie mial takich zyczonek na pol roczku i teraz sie doczekal...:):tak:

a ja dzis poszlam na miasto bo ladna pogoda, ale taka ciapa posniegowa ze wozkiem masakra.. tak mi miesnie ramion pracowaly ze moze jakis bicepsow sie dorobie. hehehe:P a i tak nie kupialm wszytskiego....

wogole dola zalapalam bo znow sie poklocilam ze szfagierka,, w sumie o glupstwo bo dzwonilam dzis do niej jak glupia a ta caly dzien nie odbietala, dopiero wieczorem napisala hamsko co chcialas.. a ja jej odpisalam pol zartem pol serio pstro polecialo a ona chyba nie zaczaila i zaraz mojego bratu zdala relacja no i w gruncie rzeczy z bratem tez sie poklocilam przez ta pinde...wyzej sra niz tylek ma dziewucha .. kurcze w d.. ja mam,.,. nawet na swieta nie zamierzam z nia sie godzic... ehhh tylko dola mam z powodu tego ze moj brat tylko jedna strone bierze ehhh:///

reklama
Helołłłłł!!!:-):-):-) Wrócilam:-D:-D:-D

Teskniłyście za mna??? Bo ja zaWami straszniaście, ale z nadrobieniem Was w tym przedswiatecznym okresie bedzie nie lada problem....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:
Confi, Marzena i ankzoc troszke mi przybliżyły historie odpiatkowego forum... ale w miare mozliwosci sama postaram sie wszystko ponadganiać:sorry::tak:

Do klubu AA przyłaczyłam juz ok. 17:00 (u przyjaciolki było sobie winko)... :-D:-D:-D

A teraz korzystam s sytuacji i pondrabiam zaległości pocztowe (@), i posciagam potrzebne na jutro przepisy...

Do pozniej, muaaaa :***

P.S.
psiak mojej Sis zajal sie dzisiaj innym kablem, wiec moze do swiat internet bedzie jeszcze hulał:-D:-D:-D

Helołłłłł!!!:-):-):-) Wrócilam:-D:-D:-D

Teskniłyście za mna??? Bo ja zaWami straszniaście, ale z nadrobieniem Was w tym przedswiatecznym okresie bedzie nie lada problem....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:
Confi, Marzena i ankzoc troszke mi przybliżyły historie odpiatkowego forum... ale w miare mozliwosci sama postaram sie wszystko ponadganiać:sorry::tak:

Do klubu AA przyłaczyłam juz ok. 17:00 (u przyjaciolki było sobie winko)... :-D:-D:-D

A teraz korzystam s sytuacji i pondrabiam zaległości pocztowe (@), i posciagam potrzebne na jutro przepisy...

Do pozniej, muaaaa :***

P.S.
psiak mojej Sis zajal sie dzisiaj innym kablem, wiec moze do swiat internet bedzie jeszcze hulał:-D:-D:-D
No wreszcie kobieto!!!!!:tak::tak:
Czy jest tu jeszcze ktos?
Ja wIasnie kończe prasownie Iachow i jestem do dyspozycji kIubu AA.

Jestem padnięta po dzisiejszych zakupach... Ludzie powariowali!!! Takie tłumy, że szkoda gadać... Ale mam 90% rzeczy. No i kupiłam prezenty, a to najważniejsze... Co prawda nie mam prezentu dla Sławka, ale to szczegół. Chciałam mu spodnie kupić, a bez niego tego przecież nie zrobię. Więc albo dam mu kasę na spodnie, albo pojedziemy po nie po świętach.... Wcześniej kupiłam mu swetr, więc jakby co to pod choinkę mam co położyć. A z spożywczych artykułów to chyba mam wszystko... Normalnie ledwo żyję...

Kurczę,aIe tu dzisiaj cisza.
Marzenko,jak Ci idą przygotowania?
No na razie to zaopatrzyłam tylko lodówkę. Posporzątałam systemem Agata nogą zamiata. Jutro zrobię rybę po grecku i spróbuję upiec keks Mmatysia. A popołudniu teść obiecał, że mi wyciągnie tą moją nieszczęsną, zagrzebaną choinkę i ją poskłada to wieczorkiem będę ubierała...

Monika a Ty mówiłaś, że masz internet z play...? ile kosztuje u Was dokupienie transferu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wiec Marzenko ,SIawek będzie miaI kompIet bo ja mu kupiIam porządny pasek do spodni:-D.WspominaI o nowym odtwarzaczu do samochodu aIe ja sie na tym nie znam i nie kupiIam. SymboIicznie pasek a radio po świętach..

reklama
A ja nadal jestem w kropce z prezentami...

jedyna osoba, dla ktorej mam wsio - jest moj maz.. A tak... czekam na kurierow :sorry::sorry::sorry: oby zdazyli na czas...

jutro walcze z ryba po grecku, sledziami i jakimis dwoma ciachami... z pewnoscia tez beda moje wafelki :tak::-)

Roxy - z psiakiem to dopiero zaczyna sie zabawa... i raczej On z tego nie wyrosnie - to to z reguły malo madra rasa.... ehhhh... zamknac sie niestety nie da:confused2::confused2::confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry