Miałam Wam wrzucic instrukcje obsługi Zosi dla mojego M.
Sam ja sobie pisał i smiał sie ze po 7 m-cach dopiero![]()

Wiesz ale to słodkie jest......na prawde
I ten napis czerowny...:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam Wam wrzucic instrukcje obsługi Zosi dla mojego M.

Wiesz ale to słodkie jest......na prawde
I ten napis czerowny...:-)Wiesz ale to słodkie jest......na prawde
I ten napis czerowny...:-)

Ja też nie ściągam filmów czy programów... ale te Wasze filmiki to bym sobie czasmi pooglądała... Może jednk wezmę ten w play. Masz ten abonament za 45 zł?OgIadam. Mój starszak często ogIąda you tube i starcza mi ten pakiet co mam.Marzenko, tyIko ja nie sciągam fiImow, programow itp bo nie jest mi to potrzebne.
normalnie też bym nigdy nie zrobiła żadnego ciasta, bo i po co...??? mi nie wolno jeść,a Sławek woli polędwicęMarzenko,dasz rade z ciastamii tak Cie podziwiam ze próbujesz bo ja to nawet checi nie mam,echh

a teraz przy świętach i tej naszej wigilii zaparłam się, że zrobię...Powinnaś być z niego dumna. Serio.Nie wiem czy mój M by się zdecydowaI na opieke nad dzieckiem w takiej sytuacji .Miałam Wam wrzucic instrukcje obsługi Zosi dla mojego M.
Powinnaś być z niego dumna. Serio.Nie wiem czy mój M by się zdecydowaI na opieke nad dzieckiem w takiej sytuacji .

Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami
A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.

Mam wIasnie ten. Ostatnio mi nie starczyIo i miaIam dokupic aIe sobie podarowaIam. Wiesz co zrobiIam? WyIączyIam sygnatury na baby boom i byIam na bieżąco z postami. Oczywiscie nie byIo wtedy takiego maratonu jak czasami bywa.Ja też nie ściągam filmów czy programów... ale te Wasze filmiki to bym sobie czasmi pooglądała... Może jednk wezmę ten w play. Masz ten abonament za 45 zł?
.
Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek![]()
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebieNie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami
A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić
Idę przeczytać co robiłyście kiedy mnie nie było![]()