reklama

Mamy majowe 2009

reklama
OgIadam. Mój starszak często ogIąda you tube i starcza mi ten pakiet co mam.Marzenko, tyIko ja nie sciągam fiImow, programow itp bo nie jest mi to potrzebne.
Ja też nie ściągam filmów czy programów... ale te Wasze filmiki to bym sobie czasmi pooglądała... Może jednk wezmę ten w play. Masz ten abonament za 45 zł?
Marzenko,dasz rade z ciastami:tak: i tak Cie podziwiam ze próbujesz bo ja to nawet checi nie mam,echh
normalnie też bym nigdy nie zrobiła żadnego ciasta, bo i po co...??? mi nie wolno jeść,a Sławek woli polędwicę:tak::tak::tak: a teraz przy świętach i tej naszej wigilii zaparłam się, że zrobię...

Powinnaś być z niego dumna. Serio.Nie wiem czy mój M by się zdecydowaI na opieke nad dzieckiem w takiej sytuacji .

jestem jestem, w koncu go tu chwale:tak::-D
Mysle ze jakby nie musiał to by nie robił zreszta swiadczy o tym fakt ze przez 6 m-cy mojego pobytu w domu ani razu jej nie przewinal a teraz nie ma wyjscia.
I kazdy M. na jego miejscu by to zrobił:tak:

Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów :-D
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebie :zawstydzona/y::sorry: Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami :sorry: A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić :sorry:

Idę przeczytać co robiłyście kiedy mnie nie było :tak:

Ja też nie ściągam filmów czy programów... ale te Wasze filmiki to bym sobie czasmi pooglądała... Może jednk wezmę ten w play. Masz ten abonament za 45 zł?
.
Mam wIasnie ten. Ostatnio mi nie starczyIo i miaIam dokupic aIe sobie podarowaIam. Wiesz co zrobiIam? WyIączyIam sygnatury na baby boom i byIam na bieżąco z postami. Oczywiscie nie byIo wtedy takiego maratonu jak czasami bywa.

AgA lista świetna!!! a On jak się ocenia jako opiekunka??? A kiedyś zastanawiałś się nad jakąś panią do opieki... jak to się skończyło? nie wiem czy nie pisałaś czy ja ominęłam gdzieś tą infomację...

reklama
Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów :-D
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebie :zawstydzona/y::sorry: Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami :sorry: A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić :sorry:

Idę przeczytać co robiłyście kiedy mnie nie było :tak:

przymierz przymierz !!!!!! i pochwal sie koniecznie....jak ja lubie piekne sukienki.....zadna nigdy na mnie nie pasowała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry