reklama

Mamy majowe 2009

Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów :-D
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebie :zawstydzona/y::sorry: Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami :sorry: A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić :sorry:

Idę przeczytać co robiłyście kiedy mnie nie było :tak:
Wrzuc fotę tej kiecki bo jestem ciekawa.
Kurczę ,dIaczego ja nie wyszIam za bogacza:-(:wściekła/y:

reklama
Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów :-D
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebie :zawstydzona/y::sorry: Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami :sorry: A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić :sorry:

Idę przeczytać co robiłyście kiedy mnie nie było :tak:
Super,widze ze zakupki sie udaly:tak: Chwal sie tu zaraz..;-)

AgA - ja tęskniłam!!!:tak::-):-):-):tak:
Zapiski Twojego M - BEZBŁĘDNE!!! Przynajmniej wiesz-ze Ci sie facet nie pogubi;-):-D

Roxy - to jest cocel spaniel :confused2:- jak widac - nie kazda rasa jest inteligentna... a jezeli tak - to ta w minimalnym stopniu. Najwazniejsze, ze dla Jagody jest fajniutki (znosi jej zaczepki, szarpanie uszu i sierci, i ogolnie funfluja sie)
Wczesniej mieliśmy dalmatynczyka, ale pod koniec wrzesnia musielismy go uspać (mial nowotwora i problemy z sercem) - i dalmatynczyk to niebo a ziemia w porownaniu ze spanielem:confused2::confused2::confused2:

AgA lista świetna!!! a On jak się ocenia jako opiekunka??? A kiedyś zastanawiałś się nad jakąś panią do opieki... jak to się skończyło? nie wiem czy nie pisałaś czy ja ominęłam gdzieś tą infomację...

Ze wzgledu na kase oraz na to ze M. czułby sie niekomfortowo z obca osoba w domu zrezygnowalismy
tzn... prawie poniewaz znajoma znajomej ma przychodzic jak ja pracuje (8 - 9 razy w m-cu) i isc z Zosia na spacer...liczy sobie 10 zł za h (chciała 15 zł/h) a za weekend podwójna stawka 20 zł. za h :szok::wściekła/y: ale w weekendy Zosia nie musi wychodzic
Wogole to potem pomyslalam ze w zasadzie jakby Zosia nie wychodzila 2 razy w tyg na dwor to nic by jej sie nie stało:no:. Wiec styczen przezyje a potem podziekuje:no:

AgA - ja tęskniłam!!!:tak::-):-):-):tak:
Zapiski Twojego M - BEZBŁĘDNE!!! Przynajmniej wiesz-ze Ci sie facet nie pogubi;-):-D

Roxy - to jest cocel spaniel :confused2:- jak widac - nie kazda rasa jest inteligentna... a jezeli tak - to ta w minimalnym stopniu. Najwazniejsze, ze dla Jagody jest fajniutki (znosi jej zaczepki, szarpanie uszu i sierci, i ogolnie funfluja sie)
Wczesniej mieliśmy dalmatynczyka, ale pod koniec wrzesnia musielismy go uspać (mial nowotwora i problemy z sercem) - i dalmatynczyk to niebo a ziemia w porownaniu ze spanielem:confused2::confused2::confused2:

Dziekuje Agus jednak Agi to kochane osoby:tak:
:-Daaaaaaa spaniel:-D....i wszystko jasne...tez miałam takiego oszołoma Nobel sie waił...co to sa za nic madre psy:no:

A jeszcze jeden powod dlaczego nie mamy opiekunki
Na 2 dni przed sobota (pierwszy dzien w pracy) odłozył 1 kule i po domu "smiga" o jednej a Zosie z pomieszczenia do pomieszczenia i usypiania w dzien przewozi w wózku:-)

Marzenko miałam Ci napisac na xxx ale skoro juz tu jestes ze bardzo ładna z Ciebie kobietka...lubie taki typ urody ehhh...i ten mały słodki nosek:sorry:

Ze wzgledu na kase oraz na to ze M. czułby sie niekomfortowo z obca osoba w domu zrezygnowalismy
tzn... prawie poniewaz znajoma znajomej ma przychodzic jak ja pracuje (8 - 9 razy w m-cu) i isc z Zosia na spacer...liczy sobie 10 zł za h (chciała 15 zł/h) a za weekend podwójna stawka 20 zł. za h :szok::wściekła/y: ale w weekendy Zosia nie musi wychodzic
Wogole to potem pomyslalam ze w zasadzie jakby Zosia nie wychodzila 2 razy w tyg na dwor to nic by jej sie nie stało:no:. Wiec styczen przezyje a potem podziekuje:no:
Tyle kasy za spacer:szok::szok::szok:??? No bez przesady... Pewnie, że przeżyje jak czasmi nie wyjdzie... A balkonu nie macie, żeby ją wystawić??? Ale i tak nie musi codziennie chodzić...

reklama
Musze sie wam pochwaIić,ze moje dziecko peIza do tyIu. Wszędzie go teraz peIno. Super przekręca się z pIeckow na brzuszek a od dzis buja sie na koIankach.StaI w miejscu a w ciagu kiIku dni tak sie ruszyI z rozwojem,ze szok.

Aga , Jagodziana spi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry