M
Marzena80
Gość
my też nie... a ostatnio to spacerki w ogóle zostały zaniedbane... musimy sie poprawić, ale nie codziennie...qrcze...to ja myslałam ze kazda z Was zawsze o kazdej porze godzinami....![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my też nie... a ostatnio to spacerki w ogóle zostały zaniedbane... musimy sie poprawić, ale nie codziennie...qrcze...to ja myslałam ze kazda z Was zawsze o kazdej porze godzinami....![]()
qrcze...to ja myslałam ze kazda z Was zawsze o kazdej porze godzinami....![]()

Ja nie....Monika gratulacje! Natasza ani myśli się bujać na kolanach... Pełzać - pełza, turla się niesamowiecie, ale buju buju - nie!!!

przymierz przymierz !!!!!! i pochwal sie koniecznie....jak ja lubie piekne sukienki.....zadna nigdy na mnie nie pasowała
dwa razy
:-)

Powinnam, ale moja mama jest taka, że woli wszystko sama. Bo złe śledzie bym kupiła, albo rybę nie taką ... Więc przyjeżdżam na gotowe
To chociaż od siebie te bułeczki upiekę. I może ciasto marchewkowe ? 
Monia,kazde dziecko się indywidualnie rozwija... ale rozumiem doskonale...ja też jak czytam co majowe dzieciaczki wyprawiają to w szoku jestemJa sie troche martwiIam,ze Tomek stoi w miejscu a inne dzieci juz cuda robią. NeuroIog stwierdziI,ze jest ok, aIe ja i tak cudowaIam. .
... moja dopiero co dobrze usiadła a tutaj większośc maluchów już stoi

Wrzuc fotę tej kiecki bo jestem ciekawa.
Kurczę ,dIaczego ja nie wyszIam za bogacza:-wściekła/y:

Dziekuje Moniqjuż przymierzałamdwa razy
:-)
Aga, ten Twój M jest słodki. Listę jutro pokaże mojemu jak przyleci
![]()

Natasza głókę kładzie bardzo ostrożnieu nas tez pełzanie z predkoscia swiatła no i buju buju na kolanach ale turlanie
wogole nie wiem jak to wyglada bo jak Zosia przekreci sie z brzucha na plecy to na ogół uderza głowa o panele i jest ryk
aż śmieszne to jest! przewróci się na plecki i tak delikatnie główkę położy

po mamusi to ma

mamusia się podobno głównie o dupkę bała

Dałabyś przepis na to ciasto mrchewkowe... Trudne jest??? Bo ja raczej noga w tej dziedzinie jestemI może ciasto marchewkowe ?![]()

ej no głupia blondynka to ja! to hasło niesmowicie w życiu pomaga!!!ehhhh.....a ja głupia blondynka
![]()