reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Monika gratulacje! Natasza ani myśli się bujać na kolanach... Pełzać - pełza, turla się niesamowiecie, ale buju buju - nie!!!

u nas tez pełzanie z predkoscia swiatła no i buju buju na kolanach ale turlanie :no::no:
wogole nie wiem jak to wyglada bo jak Zosia przekreci sie z brzucha na plecy to na ogół uderza głowa o panele i jest ryk

przymierz przymierz !!!!!! i pochwal sie koniecznie....jak ja lubie piekne sukienki.....zadna nigdy na mnie nie pasowała

już przymierzałam :sorry: dwa razy :zawstydzona/y::-)

Aga, ten Twój M jest słodki. Listę jutro pokaże mojemu jak przyleci :tak:

Marzenko, wow!!!
Jestem z Ciebie dumna, nie dość że zakupy, wielkie kuchenne plany to jeszcze posprzątałaś. Ja muszę jutro, bo na razie to burdello jak talala :zawstydzona/y:
I lepiej nie mówić ale ja nic na święta nie robię :zawstydzona/y: Powinnam, ale moja mama jest taka, że woli wszystko sama. Bo złe śledzie bym kupiła, albo rybę nie taką ... Więc przyjeżdżam na gotowe :sorry: To chociaż od siebie te bułeczki upiekę. I może ciasto marchewkowe ? :tak:

Ostatnia edycja:
:eek:ehhhh.....a ja głupia blondynka:sorry: zawsze sie zastanawiam dlaczego sama jestem na osiedlowym deptaku (jak troche chmur, mrzawki lub mrozu) skoro dzien wczesniej spacerowało ze mna ok 50 wózków (kiedys tyle doliczyłam):tak:

Ja sie troche martwiIam,ze Tomek stoi w miejscu a inne dzieci juz cuda robią. NeuroIog stwierdziI,ze jest ok, aIe ja i tak cudowaIam. .
Monia,kazde dziecko się indywidualnie rozwija... ale rozumiem doskonale...ja też jak czytam co majowe dzieciaczki wyprawiają to w szoku jestem:eek:... moja dopiero co dobrze usiadła a tutaj większośc maluchów już stoi:szok::szok::szok:

reklama
u nas tez pełzanie z predkoscia swiatła no i buju buju na kolanach ale turlanie :no::no:
wogole nie wiem jak to wyglada bo jak Zosia przekreci sie z brzucha na plecy to na ogół uderza głowa o panele i jest ryk
Natasza głókę kładzie bardzo ostrożnie:tak: aż śmieszne to jest! przewróci się na plecki i tak delikatnie główkę położy:-D:-D:-D po mamusi to ma:-D:-D:-D mamusia się podobno głównie o dupkę bała:-D:-D:-D

I może ciasto marchewkowe ? :tak:
Dałabyś przepis na to ciasto mrchewkowe... Trudne jest??? Bo ja raczej noga w tej dziedzinie jestem:no:

:eek:ehhhh.....a ja głupia blondynka:sorry:
ej no głupia blondynka to ja! to hasło niesmowicie w życiu pomaga!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry