reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Monia,kazde dziecko się indywidualnie rozwija... ale rozumiem doskonale...ja też jak czytam co majowe dzieciaczki wyprawiają to w szoku jestem:eek:... moja dopiero co dobrze usiadła a tutaj większośc maluchów już stoi:szok::szok::szok:
Roxy,mój to wczesniak . Ciąza byIa powikIana. Skurczę od 17 tygodnia,cukrzyca ,choIestaza.BraIam Ieki , ktore nie byIy przeznaczone dIa ciężarnej.BaIam się,ze to wszysko będzie miaIo wpIyw na rozwoj maIego.

Monia,kazde dziecko się indywidualnie rozwija... ale rozumiem doskonale...ja też jak czytam co majowe dzieciaczki wyprawiają to w szoku jestem:eek:... moja dopiero co dobrze usiadła a tutaj większośc maluchów już stoi:szok::szok::szok:

Dokładnie Moniko i Roxy:tak: - nie popedzac a pokazywac taka moja dewiza....zreszta Zosia jest pod stała kontrola i nadzorem rehabilitantki (dla mnie najlepszej pod słoncem) i Ona mi uswiadomiła ze stopniowe postepy, u kazdego dziecka inne - to norma.
Zosia tez nie siedzi....Wazny był etap pełzania (zeby nie omineła) a teraz musi raczkowac....
Syn mojej sasiadki jak miał 12 m-cy sam nie siedział teraz ma 1,5 roku i juz chodzi

Roxy,mój to wczesniak . Ciąza byIa powikIana. Skurczę od 17 tygodnia,cukrzyca ,choIestaza.BraIam Ieki , ktore nie byIy przeznaczone dIa ciężarnej.BaIam się,ze to wszysko będzie miaIo wpIyw na rozwoj maIego.
Wiesz,ja też chorowałam w ciąży,od 10 tyg na antybiotykach prawie bez przerwy...... tez sie bałam a jest super...mała nawet katarku nie miała....odpukać.....i wszystko dzieje sie jak powinno,także juz sie nie martwie:tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry