reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A gdzie moja swatowa???
no wkoncu ktoś za mną zatęsknił muaaaaaa :-)
Miałam Wam wrzucic instrukcje obsługi Zosi dla mojego M. :-D
Sam ja sobie pisał i smiał sie ze po 7 m-cach dopiero:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D super pomysł i gratulacja dla M :tak:
Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów :-D
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebie :zawstydzona/y::sorry: Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami :sorry: A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić :sorry:
no to widzę że zakupki się udały i ja czekam na fotki ;-)
fuuu cos smierdzi albo kot puscil baka albo Zosia po 3 dniach kupolca walneła...musze wyczaic:sorry::eek:
:-D:-D:rofl2::-D:-D
Musze sie wam pochwaIić,ze moje dziecko peIza do tyIu. Wszędzie go teraz peIno. Super przekręca się z pIeckow na brzuszek a od dzis buja sie na koIankach.StaI w miejscu a w ciagu kiIku dni tak sie ruszyI z rozwojem,ze szok.
GRATULUJĘ :-)

Ja tez całe zycie miałam wymówke:-D...moja ulubiona szczegolnie jak załatwiałam cos z facetami..."bo wie Pan ja taka blondynka" hahahaa
od prawie roku jestem ruda i ciagle sie zapominam i mówie "jaka blondynka ze mnie":-D
Ja nawet przez telefon mówię, żeby mi wytłumaczyli jak blondynce:-D:-D:-D to musisz się przefarbować:tak::tak::tak:

Marzenko, to ciasto jest super łatwe (trzesz warzywa, miksujesz, pieczesz), i super pyszne (takie wilgotne, a ja takie uwielbiam). A przepis już w przepisach podawałam, poszukam i podam Ci linka :tak:
o dziękuję!

Hej dziewczyny mnie to juz sto lat tu u was nie bylo :tak::-)
Nie ma szans zebym was nadrobila :tak:caly moj wolny czas poswiecam teraz na przygotowania do swiat :tak:wlasnie upieklam 2 makowce zrobilam sledzie na ostro z rodzynkami z naszych przepisow,:tak:przygotowalam sobie pstraga na jutro bede robic w galarecie,karp juz tez przygotowany do dalszej obrobki,a i jeszcze krolik sie moczy w wodzie z octem jutro bede go pitrasic no i jeszcze szynka i karkowka leza sobie grzecznie w marynacie tez czekaja na jutro uff :tak:na dzisiaj to juz chyba wystarczy oczywiscie w miedzy czasie sprzatam probuje likier co chwile tez z naszych przepisow;-)
"DomowyBailey s"no pyszny wyszedl tylko zebym nie wypila do swiat,bo by sie moj M zalamal w sumie to zrobilam go dla niego sobie kupilam porto :tak:nie wiem dlaczego ale ostatni smakuja mi slodkie trunki:-D
Krzysio w nocy regularnie jakby mial zegar w glowie co 2h cycus,a zabkow nie widac:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry