reklama

Mamy majowe 2009

Mój Tomek ma takiego naczynika na ramieniu. Dzieki Bogu nie rośnie i jest maIutki. Mam nadzieje,że tak zostanie i się nie zwiększy.Rączka to rączka aIe buzia to dopiero tragedia.
Natasza ma też naczyniaka na karku... ale on nie jest wypukły... tylko taka plama czerwona... ale na szczęście już się zmniejsz i blednie...

reklama
Natasza ma też naczyniaka na karku... ale on nie jest wypukły... tylko taka plama czerwona... ale na szczęście już się zmniejsz i blednie...

My też mamy na karku coś takiego. Właściwie to nie na karku a z tyłu na główce, nad karkiem. Ale na ćwiczeniach co drugie dziecko tak ma. To podobno bardzo częste zjawisko. Słyszałam że od przeciskania się przez drogi rodne

wlasnie upieklam 2 makowce zrobilam sledzie na ostro z rodzynkami z naszych przepisow,:tak:przygotowalam sobie pstraga na jutro bede robic w galarecie,karp juz tez przygotowany do dalszej obrobki,a i jeszcze krolik sie moczy w wodzie z octem jutro bede go pitrasic no i jeszcze szynka i karkowka leza sobie grzecznie w marynacie tez czekaja na jutro uff :tak:na dzisiaj to juz chyba wystarczy oczywiscie w miedzy czasie sprzatam probuje likier co chwile tez z naszych przepisow;-)
"DomowyBailey s"no pyszny wyszedl tylko zebym nie wypila do swiat,bo by sie moj M zalamal w sumie to zrobilam go dla niego sobie kupilam porto :tak:nie wiem dlaczego ale ostatni smakuja mi slodkie trunki:-D
Krzysio w nocy regularnie jakby mial zegar w glowie co 2h cycus,a zabkow nie widac:tak:

:eek::eek::eek:
Florencja, pokłony :tak::tak::tak:
Jesteś normalnie super pracowita babka :tak:
A kto się w tym czasie dziećmi zajmuje?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry