reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny a wypadają Wam jeszcze włosy.....o ile wogóle wypadały..:sorry: bo u mnie to masakra...:eek::eek::eek: sorki że tak sie wbijam z tym pytaniem....:sorry:
u mnie to masakra z wlosami gdzie sie nie odwroce tam moje klaczki leza....szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A witajcie kobity....:-)

marzenko - juz jestem :-D:-D:-D

moja malinka tez miala taka plamke na oczku i karku.... z oka znikla a na karku blednie...ufff bo to co widzialam na tv2 to szok:szok:

reklama
mamstud,monika, tsarina,marzena, moniqsan,mamamatysia-jejus dziekuje w imieniu moim i mego synka.. kochane jestescie.. kubus nie mial takich zyczonek na pol roczku i teraz sie doczekal...:):tak:

eeejjjj a ja???? :confused2:

Helołłłłł!!!:-):-):-) Wrócilam:-D:-D:-D

Teskniłyście za mna??? Bo ja zaWami straszniaście, ale z nadrobieniem Was w tym przedswiatecznym okresie bedzie nie lada problem....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry:
Confi, Marzena i ankzoc troszke mi przybliżyły historie odpiatkowego forum... ale w miare mozliwosci sama postaram sie wszystko ponadganiać:sorry::tak:

Do klubu AA przyłaczyłam juz ok. 17:00 (u przyjaciolki było sobie winko)... :-D:-D:-D

A teraz korzystam s sytuacji i pondrabiam zaległości pocztowe (@), i posciagam potrzebne na jutro przepisy...

Do pozniej, muaaaa :***

P.S.
psiak mojej Sis zajal sie dzisiaj innym kablem, wiec moze do swiat internet bedzie jeszcze hulał:-D:-D:-D
Nooo w końcu dobrze ze my przez telefon"pytlujemy" bo inaczej musiałabym napisać żem tęskniła :-p:-p:-p
a tego psa weź jakoś obezwładnij...albo niech w kagańcu łazi ;-):-D

Hej Kobietki i ja sie witam, bo jak tego nie robie to zapominacie o mnie:-(
Nie wiem ile posiedze i jak bede aktywna bo robota czeka, jutro ide do pracy na 12 h i chciałabym przyszykowac wszystko na tip top dla M.
Jaaa teskniłam też...miałam Ci dziś na NK pisać gdzie się podziewasz

Miałam Wam wrzucic instrukcje obsługi Zosi dla mojego M. :-D
Sam ja sobie pisał i smiał sie ze po 7 m-cach dopiero:-D
Brawo :laugh2::laugh2::laugh2: cudna instrukcja

Hej laski.
Wrociłam ze Złotych Tarasów :-D
Miałam nic nie kupować, tylko połazić, zobaczyć co się dzieje, poczuć atmosferę przedświątecznej zakupowej gorączki .... no i oczywiście wydałam majątek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kupiłam kilka rzeczy Lilii, ale najbardziej obdarowałam siebie :zawstydzona/y::sorry: Nie mogłam się oprzeć pięknej sukience Calvina Kleina (w kolorze mocnej lawendy ... Confi, pozdrawiam), jak ją przymierzyłam to wylądowała w kasie, potem to samo było z butami :sorry: A do sukienki dokupiłam rajstopki w kolorze czerwono różowym.
Przechwalam się, wiem, ale jestem tak nakręcona tymi zakupami że normalnie musiałam się pochwalić :sorry:

Idę przeczytać co robiłyście kiedy mnie nie było :tak:
pozdro :-) jam fanka fioletu...No i koniecznie pokaż cóż to za cudo...skoro to już Calvin to musi wyglądać :-p
Mnie m kupił też sukienkę na gwiazdkę ( Moniq wiesz którą nie? Tę z rekawami ;-)) ale wyglądam w niej fatalnie :-(:zawstydzona/y: muszę schudnąć więc na Wigilię nic nie mam :-(:-(:-(

Ze wzgledu na kase oraz na to ze M. czułby sie niekomfortowo z obca osoba w domu zrezygnowalismy
tzn... prawie poniewaz znajoma znajomej ma przychodzic jak ja pracuje (8 - 9 razy w m-cu) i isc z Zosia na spacer...liczy sobie 10 zł za h (chciała 15 zł/h) a za weekend podwójna stawka 20 zł. za h :szok::wściekła/y: ale w weekendy Zosia nie musi wychodzic
Wogole to potem pomyslalam ze w zasadzie jakby Zosia nie wychodzila 2 razy w tyg na dwor to nic by jej sie nie stało:no:. Wiec styczen przezyje a potem podziekuje:no:
Co???? 10 złotych za spacer??? Pogięło babę. Gdybys mieszkała bliżej to brałabym Zofika za friko. Boszz co za rozbój w biały dzień :no:
a spacerami się nie przejmuj, ja też nie wychodzę codziennie

Musze sie wam pochwaIić,ze moje dziecko peIza do tyIu. Wszędzie go teraz peIno. Super przekręca się z pIeckow na brzuszek a od dzis buja sie na koIankach.StaI w miejscu a w ciagu kiIku dni tak sie ruszyI z rozwojem,ze szok.

Aga , Jagodziana spi?
Monika gratulacje dla Tomcia...widzisz on też robi postepy ale w swoim własnym tempie. Niepotrzebnie sie stresowałaś ;-):tak:

qrcze...to ja myslałam ze kazda z Was zawsze o kazdej porze godzinami....:eek:
zwariowała :laugh2::laugh2::laugh2:
u nas to jest tak różnie ,ze bardziej niestabilnie juz być nie może...Mimo to Damiś przyjmuje wszystko bez protestów :-p;-)

Hej dziewczyny mnie to juz sto lat tu u was nie bylo :tak::-)
Nie ma szans zebym was nadrobila :tak:caly moj wolny czas poswiecam teraz na przygotowania do swiat :tak:wlasnie upieklam 2 makowce zrobilam sledzie na ostro z rodzynkami z naszych przepisow,:tak:przygotowalam sobie pstraga na jutro bede robic w galarecie,karp juz tez przygotowany do dalszej obrobki,a i jeszcze krolik sie moczy w wodzie z octem jutro bede go pitrasic no i jeszcze szynka i karkowka leza sobie grzecznie w marynacie tez czekaja na jutro uff :tak:na dzisiaj to juz chyba wystarczy oczywiscie w miedzy czasie sprzatam probuje likier co chwile tez z naszych przepisow;-)
"DomowyBailey s"no pyszny wyszedl tylko zebym nie wypila do swiat,bo by sie moj M zalamal w sumie to zrobilam go dla niego sobie kupilam porto :tak:nie wiem dlaczego ale ostatni smakuja mi slodkie trunki:-D
Krzysio w nocy regularnie jakby mial zegar w glowie co 2h cycus,a zabkow nie widac:tak:
hej Florencjo, kopę lat ;-)
Ty to jesteś "robotna" podziwiam :szok::tak:

Jestem,

AgA - instrukcja czadowa, super super super.

mi nie wypadają włosy,

przypomnialam sobie, :confused2::confused2::confused2: :dry:dry::dry:, że 2 dni temu Jola pytała czy Maja spi z Mikolajem w jednym pokoju - odpowiedź - TAK.

przypomniało mi się, :confused2::confused2::confused2: :dry:dry::dry: że 3 dni temu ktoś pytał jekie witaminy Mikolaj bieże na bóle nóg - odpowiedź takie jakby centrum tylko że dla dzieci.

W obliczu waszych przygotowań do świąt, Folrencja po prostu powala:szok::szok:, ja jak na razie zrobiłam tylko odkurzanie.
I jestem z tego zadowolona.:-p:-p

A wogóle to dziś miałam taki sajgon u sibeie i u dzieci w pokoju że szok!!!!:szok::szok::szok:
Nie wiem kto wymyślił żeby sprzątać dom, akurat jak dzieci przestają chodzić do szkoły??!! to się mija z celem!!!!!
Mmatysia, Mamstud, Monika i reszta ze starszakami - nie uważacie??!! czy to tylko ja tak mam??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a wypadają Wam jeszcze włosy.....o ile wogóle wypadały..:sorry: bo u mnie to masakra...:eek::eek::eek: sorki że tak sie wbijam z tym pytaniem....:sorry:
u mnie podobnie i na dodatek mój kochany syneczek gorliwie mi pomaga w pozbyciu się owłosienia a głowie :confused2:

aIe za to ma koIczyki:-D:-D:-D
teraz ja parsknęłam :rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-DTaak ale nie chodzi....:-D
a Tobie by się chciało jakby Cię cały czas noszono? Mnie pewnie nie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry