Confi
Mamusia Damianka :)
Błaaagam nie mów tylko ,że na życzenieoj wiem złośliwa jestem... trudno...Tylko, że siostra mojego Sławka nie rodziła sn tylko miała zabieg cc...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Błaaagam nie mów tylko ,że na życzenieoj wiem złośliwa jestem... trudno...Tylko, że siostra mojego Sławka nie rodziła sn tylko miała zabieg cc...

No i problem z głowylenilam sie w wannie
a wczoraj jakos czytalam ale nie maialm weny bo kupilam sobie za male spodnie i bylam zla sama na siebie oj...a dzis je oddalam...:-)

A tam zaraz złośliwa....Oni są złośliwi, Ty jesteś szczera;-)oj wiem złośliwa jestem... trudno...Tylko, że siostra mojego Sławka nie rodziła sn tylko miała zabieg cc...
to może ja wtrące swoje trzy groszę jestem w tej komfortowej sytuacji że Wiktorcia sama sprząta swój pokójJestem,
A wogóle to dziś miałam taki sajgon u sibeie i u dzieci w pokoju że szok!!!!
Nie wiem kto wymyślił żeby sprzątać dom, akurat jak dzieci przestają chodzić do szkoły??!! to się mija z celem!!!!!
Mmatysia, Mamstud, Monika i reszta ze starszakami - nie uważacie??!! czy to tylko ja tak mam??
, ale ona nieco starsza jest od waszych u mnie podobnie i na dodatek mój kochany syneczek gorliwie mi pomaga w pozbyciu się owłosienia a głowie
u mnie malina tez uwielbia ciagac moje biedne wloski:-)

dokladnie:-):-):-)No i problem z głowy
A tam zaraz złośliwa....Oni są złośliwi, Ty jesteś szczera;-)

Też go brałam i jeszcze dodatkowo skrzyp i coś jeszcze.....Ja cały czas biorę elevit.
A wypadają chyba normalnie ... jak przed ciążą![]()
ale nic nie pomaga,dywan na kaflach

Tatuś ją za bardzo pilnuje, żeby sobie coś zrobiła...Może by trzeba Antosi jakiegos krwiaczka sprawić by babcia była ukontentowana![]()
właściwie to tak! oni twierdzą, że Lidka coś z oczami miała i okulista zalecił cc. Tylko, że Lidka nigdy nie chodziła do okulisty, nie nosi okulaów, a teraz też jakoś u okulisty się nie leczyBłaaagam nie mów tylko ,że na życzenie![]()