reklama

Mamy majowe 2009

reklama
lenilam sie w wannie:-D:-D:-D
a wczoraj jakos czytalam ale nie maialm weny bo kupilam sobie za male spodnie i bylam zla sama na siebie oj...a dzis je oddalam...:-)
No i problem z głowy:-D
oj wiem złośliwa jestem... trudno...:-D:-D:-D Tylko, że siostra mojego Sławka nie rodziła sn tylko miała zabieg cc...
A tam zaraz złośliwa....Oni są złośliwi, Ty jesteś szczera;-)

Jestem,

A wogóle to dziś miałam taki sajgon u sibeie i u dzieci w pokoju że szok!!!!:szok::szok::szok:
Nie wiem kto wymyślił żeby sprzątać dom, akurat jak dzieci przestają chodzić do szkoły??!! to się mija z celem!!!!!
Mmatysia, Mamstud, Monika i reszta ze starszakami - nie uważacie??!! czy to tylko ja tak mam??
to może ja wtrące swoje trzy groszę jestem w tej komfortowej sytuacji że Wiktorcia sama sprząta swój pokój:tak: , ale ona nieco starsza jest od waszych
już nie mogę się doczekać kiedy Filipa przenose jej do pokoju ale puki nie przesypia nocek to jeszcze jej nie będę męczyć co by ona choć się wyspała

a tak w ogóle to gdzie moje maniery ??? :szok:
DOBRY WIECZÓR :sorry:
ja dziś bez %...Żubrówkę całą wychlałam...a do sklepu nie było komu pójść

m&m's u mnie podobnie z przygotowaniami do świąt..mam odkurzone i mam zmytą podłogę :cool2:
ale jutro mam zamiar zrobić rybę po grecku i sałatkę...to już coś :-p

Może by trzeba Antosi jakiegos krwiaczka sprawić by babcia była ukontentowana :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Tatuś ją za bardzo pilnuje, żeby sobie coś zrobiła...
Błaaagam nie mów tylko ,że na życzenie :confused2:
właściwie to tak! oni twierdzą, że Lidka coś z oczami miała i okulista zalecił cc. Tylko, że Lidka nigdy nie chodziła do okulisty, nie nosi okulaów, a teraz też jakoś u okulisty się nie leczy:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry