reklama

Mamy majowe 2009

reklama

m&m's u mnie podobnie z przygotowaniami do świąt..mam odkurzone i mam zmytą podłogę :cool2:
ale jutro mam zamiar zrobić rybę po grecku i sałatkę...to już coś :-p

spoko, u mnie zajon tworzą moi bliscy.
brat, ojciec i siostra rozpisali grafik na kuchekę i piekarnik!!! kto kiedy używa, kto do czego potrzebuje!!! Serio to nie żart.

Ja nawet nie odkurzyłam :sorry::sorry::sorry: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ja też nie :-D:-D:-D M to zrobił :sorry:

Ja widzę że jesteś off :-(
no zobacz sama..jakie to dziwne
2e5o3lu.jpg

Confi,Paula moja mała też uwielbia szarpać mnie za włosy... a efekt tego taki że ma je nawet w łóżeczku,echhhh....brak słów:eek:
ojojoj ...ja tez mam wyrywane włoski....nie wiem co robić. wiązanie nie pomaga ścinać nie chcę...za bardzo je lubię :-(

Confi - buzka:-) dziekuje
Ja to taki przyczajony smok ukryty tygrys albo na odwrót:eek:

Mnie strasznie wypadały az miałam przeswity, dlatego teraz mam krótkie byłam z tym u dermatolog dotkneła włosów i orzekła ze sa "tarczycowe" kazała zrobic badania poziomu hormonów i faktycznie to przez tarczyce mi wypadały(bylam u endokrynologa). Ale od m-ca stop cisza i nawet młode rosna zainwestwałam w kapsułki vichy (cholernie drogie) i wcieram.
A w zasadzie przestały wypadac jak straciłam mleko....

Super ze dołaczyła reszta Mamus to ja z czystym sumieniem zabieram sie za mycie podłóg. M. zaraz bedzie i sie zdziwi:eek:

Dobranoc i słodkich snów

acha...w szpitalu zrobili Zosi badania usg wszystkiego co w brzuchu + rtg przełyku i litrami krew pobrali - wyniki po swietach ale jeszcze musze laryngologa odwiedzic (mamamatysia? Ty byłas u laryngologa?)
muaaa kochana :* a co to za lekarka która tylko dotknęła a już wiedziała ...wow :shocked2:

nio mam z PL przywiozlam:-)
mniaam ..to ja poprosze takiego malutkiego :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry