paula7
Majowe mamy'09
a tak w ogóle to gdzie moje maniery ???
DOBRY WIECZÓR
ja dziś bez %...Żubrówkę całą wychlałam...a do sklepu nie było komu pójść
ja mammmmmm
zapraszam:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tak w ogóle to gdzie moje maniery ???
DOBRY WIECZÓR
ja dziś bez %...Żubrówkę całą wychlałam...a do sklepu nie było komu pójść
ja mammmmmm
właściwie to tak! oni twierdzą, że Lidka coś z oczami miała i okulista zalecił cc. Tylko, że Lidka nigdy nie chodziła do okulisty, nie nosi okulaów, a teraz też jakoś u okulisty się nie leczy![]()

ciekawe czy nauczy się za nią chodzić...biedne dzieckoTatuś ją za bardzo pilnuje, żeby sobie coś zrobiła...

hehe dlaczego mnie to nie dziwi....ten typ tak mawłaściwie to tak! oni twierdzą, że Lidka coś z oczami miała i okulista zalecił cc. Tylko, że Lidka nigdy nie chodziła do okulisty, nie nosi okulaów, a teraz też jakoś u okulisty się nie leczy![]()

m&m's u mnie podobnie z przygotowaniami do świąt..mam odkurzone i mam zmytą podłogę
ale jutro mam zamiar zrobić rybę po grecku i sałatkę...to już coś![]()

ejjj a czy widzicie mój znaczek czy jestem online czy nie? Ja widzę czerwony kolor...omamy mam???![]()
ja mammmmmm

Mnie strasznie wypadały az miałam przeswity, dlatego teraz mam krótkie byłam z tym u dermatolog dotkneła włosów i orzekła ze sa "tarczycowe" kazała zrobic badania poziomu hormonów i faktycznie to przez tarczyce mi wypadały(bylam u endokrynologa). Ale od m-ca stop cisza i nawet młode rosna zainwestwałam w kapsułki vichy (cholernie drogie) i wcieram.Dziewczyny a wypadają Wam jeszcze włosy.....o ile wogóle wypadały..bo u mnie to masakra...
sorki że tak sie wbijam z tym pytaniem....
![]()

Boszszszsz, dom wariatów![]()
wiecie, ja uważam, że stara d... jestem - jak na pierwsze dziecko, ale ona to już w ogóle. W marcu skończyła 34, a ostatniego wrzenia "urodziła" Antosię...hehe dlaczego mnie to nie dziwi....ten typ tak ma![]()
nio mam z PL przywiozlam:-)no nie mów...Żubróweczkę masz?
no to ja się wprosze na małego![]()