• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tatuś ją za bardzo pilnuje, żeby sobie coś zrobiła...
ciekawe czy nauczy się za nią chodzić...biedne dziecko :confused2:
właściwie to tak! oni twierdzą, że Lidka coś z oczami miała i okulista zalecił cc. Tylko, że Lidka nigdy nie chodziła do okulisty, nie nosi okulaów, a teraz też jakoś u okulisty się nie leczy:no:
hehe dlaczego mnie to nie dziwi....ten typ tak ma :cool2:

Confi - buzka:-) dziekuje
Ja to taki przyczajony smok ukryty tygrys albo na odwrót:eek:

Dziewczyny a wypadają Wam jeszcze włosy.....o ile wogóle wypadały..:sorry: bo u mnie to masakra...:eek::eek::eek: sorki że tak sie wbijam z tym pytaniem....:sorry:
Mnie strasznie wypadały az miałam przeswity, dlatego teraz mam krótkie byłam z tym u dermatolog dotkneła włosów i orzekła ze sa "tarczycowe" kazała zrobic badania poziomu hormonów i faktycznie to przez tarczyce mi wypadały(bylam u endokrynologa). Ale od m-ca stop cisza i nawet młode rosna zainwestwałam w kapsułki vichy (cholernie drogie) i wcieram.
A w zasadzie przestały wypadac jak straciłam mleko....

Super ze dołaczyła reszta Mamus to ja z czystym sumieniem zabieram sie za mycie podłóg. M. zaraz bedzie i sie zdziwi:eek:

Dobranoc i słodkich snów

acha...w szpitalu zrobili Zosi badania usg wszystkiego co w brzuchu + rtg przełyku i litrami krew pobrali - wyniki po swietach ale jeszcze musze laryngologa odwiedzic (mamamatysia? Ty byłas u laryngologa?)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry