moniqsan
Fanka BB :)
z matiasami te w warzywach ,wyszły mi 4 miseczki ale jedną jutro zjemwyglądają super PIFFFKO:-)
No to brzdęk, ja wiśnióweczka teścia (nic innego nie mam
)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z matiasami te w warzywach ,wyszły mi 4 miseczki ale jedną jutro zjemwyglądają super PIFFFKO:-)
)brzdękNo to brzdęk, ja wiśnióweczka teścia (nic innego nie mam)
ale jest dobrze 
Też mi tak powiedziano. Na szczęście już jest bledsze... Teściowa panikowała, że to krwiak, bo Antosia takiego czegoś nie ma...My też mamy na karku coś takiego. Właściwie to nie na karku a z tyłu na główce, nad karkiem. Ale na ćwiczeniach co drugie dziecko tak ma. To podobno bardzo częste zjawisko. Słyszałam że od przeciskania się przez drogi rodne
My też mamy na karku coś takiego. Właściwie to nie na karku a z tyłu na główce, nad karkiem. Ale na ćwiczeniach co drugie dziecko tak ma. To podobno bardzo częste zjawisko. Słyszałam że od przeciskania się przez drogi rodne
aIe za to ma koIczykiTeż mi tak powiedziano. Na szczęście już jest bledsze... Teściowa panikowała, że to krwiak, bo Antosia takiego czegoś nie ma...

biduIka!!!Taak ale nie chodzi....
![]()