M
Marzena80
Gość
ojej, aż się zarumieniłam....Marzenko miałam Ci napisac na xxx ale skoro juz tu jestes ze bardzo ładna z Ciebie kobietka...lubie taki typ urody ehhh...i ten mały słodki nosek![]()

Dziękuję bardzo...Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojej, aż się zarumieniłam....Marzenko miałam Ci napisac na xxx ale skoro juz tu jestes ze bardzo ładna z Ciebie kobietka...lubie taki typ urody ehhh...i ten mały słodki nosek![]()

Dziękuję bardzo...
wiesz,ja też z małą dziennie nie wychodze na spacerki i jest wszystko git.... nic jej nie bedzie. A mężowi to się gratulacje należa...... mój by nie podołał
Tyle kasy za spacer??? No bez przesady... Pewnie, że przeżyje jak czasmi nie wyjdzie... A balkonu nie macie, żeby ją wystawić??? Ale i tak nie musi codziennie chodzić...

Wooow,gratulujemyMusze sie wam pochwaIić,ze moje dziecko peIza do tyIu. Wszędzie go teraz peIno. Super przekręca się z pIeckow na brzuszek a od dzis buja sie na koIankach.StaI w miejscu a w ciagu kiIku dni tak sie ruszyI z rozwojem,ze szok.
Aga , Jagodziana spi?

Musze sie wam pochwaIić,ze moje dziecko peIza do tyIu. Wszędzie go teraz peIno. Super przekręca się z pIeckow na brzuszek a od dzis buja sie na koIankach.StaI w miejscu a w ciagu kiIku dni tak sie ruszyI z rozwojem,ze szok.
Aga , Jagodziana spi?

wiesz,ja też z małą dziennie nie wychodze na spacerki i jest wszystko git.... nic jej nie bedzie. A mężowi to się gratulacje należa...... mój by nie podołał![]()
Ja też nie wychodze codziennie na spacery.