reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witajcie...jestem w ferworze przygotowań świątecznych i za bardzo nie mam czasu na siedzenie na BB. Jak nie to to Damian, który jakoś ostatnio stał sie absorbujący.
Tikanis wszystkiego , naj , naj dla Kubusia
:sorry:
Moniq tęskniłaś widzę..muaaa :* Miło mi :sorry:

Monika1977 szpinak rządzi...mule rządzą...krewetki sa pyyycha, a na to wszystko dobre winko na trawienie :-D:-D:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::cool2:

Tsarina...trawa cytrynowa fajnie pasuje do kurczaka..można po wietnamsku a można tak... Orientalny kurczak pachnący ziołami i trawą cytrynową ť przepis ť poprostugotuj.pl
albo tak Kurczak w trawie cytrynowej z chili
a Iza sprytna...prawdziwa Zosia samosia ;-)

a to mój 2200 post
:cool2:

Ostatnia edycja:
Ja Izie teatrzyk robię, siedzi na łóżku, a ja klęcze na podłodze i wszystkimi barwami głosu mówię do niej poprzez zabawki... i Iza już wie, jak Łokietek na przełomie XIII i XIVw. zjednoczył Polskę... pomysły mi się skończyły:rofl2::rofl2::eek::eek:

Ja Izie teatrzyk robię, siedzi na łóżku, a ja klęcze na podłodze i wszystkimi barwami głosu mówię do niej poprzez zabawki... i Iza już wie, jak Łokietek na przełomie XIII i XIVw. zjednoczył Polskę... pomysły mi się skończyły:rofl2::rofl2::eek::eek:
:-D:-D:-D No to będzie madre dziecko...... no patrz nie pomyslałam o teatrzyku:sorry: a mamy pacynki,no ale mala teraz kima to ja tez troszke odpoczne...
No i musze zjejść misiowy jogurcik z ciastkami hippa bo moja panna wzgardziła:eek::eek::eek:

Confi,długo cię nie było..... udanych przygotowań świątecznych życze;-)
No i posta gratuluje,wooow:szok:

No i musze zjejść misiowy jogurcik z ciastkami hippa bo moja panna wzgardziła:eek::eek::eek:
ojj skąd ja to znam...jak tu schudnąc jak cały czas coś trzeba dojadać :-p

Confi,długo cię nie było..... udanych przygotowań świątecznych życze;-)
No i posta gratuluje,wooow:szok:
dziękuję...no długo , długo . jakoś nie składało sie by cos pisać ;-)
a post...no cóz. Niedługo Minie rok jak tu piszę , się nazbierało :sorry:

ojj skąd ja to znam...jak tu schudnąc jak cały czas coś trzeba dojadać :-p

dziękuję...no długo , długo . jakoś nie składało sie by cos pisać ;-)
a post...no cóz. Niedługo Minie rok jak tu piszę , się nazbierało :sorry:
Wiesz,jak dojadam jogurt to jeszcze nic złego....;-) ale ostatnio zasmakowałam w kaszkach:eek::sorry: no i tu już jest problemik...:tak::-D

Jestem,
Joluś słodki byl ten twój post wczoraj wieczorem.:tak::tak::tak::-):-):-)

m&m's...slysze jak chichoczesz ale Cie nie widze....:-D:-D:-D:-D

ja dziś wyszłam na miasto, na spacer, bo pogoda piękna była. no i cóż... do 26 grudnia nie popełnię chyba więcej tego błędu!!!!
mieszkam w małym miasteczku (nie lubie dużych miast) a i tu dopadł mnie szał świąteczny!!!
Boże ile ludzi!!!!! skąd oni sie biorą??!!jak ja nie znoszę tłumów!!! brrrrr

Maja ma maruda i dwie "tiny winy" jedyneczki na dole.

reklama
mniej więcej o kaszkach pisalam
aż wstyd się przyznać...
Tobie to jak widać nie szkodzi :-p:-p;-)
:-D ha,ha na razie nie szkodzi,zobaczymy na dłuższą mete......;-) właśnie na Brzyduli wsuneliśmy z P 500 ml lodów Movenpick karmelowych z króweczką w środku...mniaaaaamm...jak tak dalej pójdzie to znów sie bioderka zaokrąglą:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry