Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tsarina...trawa cytrynowa fajnie pasuje do kurczaka..można po wietnamsku a można tak... Orientalny kurczak pachnący ziołami i trawą cytrynową ť przepis ť poprostugotuj.pl
albo tak Kurczak w trawie cytrynowej z chili
a Iza sprytna...prawdziwa Zosia samosia ;-)
Ja Izie teatrzyk robię, siedzi na łóżku, a ja klęcze na podłodze i wszystkimi barwami głosu mówię do niej poprzez zabawki... i Iza już wie, jak Łokietek na przełomie XIII i XIVw. zjednoczył Polskę... pomysły mi się skończyły![]()

No to będzie madre dziecko...... no patrz nie pomyslałam o teatrzyku
a mamy pacynki,no ale mala teraz kima to ja tez troszke odpoczne...

ojj skąd ja to znam...jak tu schudnąc jak cały czas coś trzeba dojadaćNo i musze zjejść misiowy jogurcik z ciastkami hippa bo moja panna wzgardziła![]()

dziękuję...no długo , długo . jakoś nie składało sie by cos pisać ;-)Confi,długo cię nie było..... udanych przygotowań świątecznych życze;-)
No i posta gratuluje,wooow![]()

Wiesz,jak dojadam jogurt to jeszcze nic złego....;-) ale ostatnio zasmakowałam w kaszkachojj skąd ja to znam...jak tu schudnąc jak cały czas coś trzeba dojadać
dziękuję...no długo , długo . jakoś nie składało sie by cos pisać ;-)
a post...no cóz. Niedługo Minie rok jak tu piszę , się nazbierało![]()

no i tu już jest problemik...

mniej więcej o kaszkach pisalamWiesz,jak dojadam jogurt to jeszcze nic złego....;-) ale ostatnio zasmakowałam w kaszkachno i tu już jest problemik...
![]()

;-)

:-):-):-)m&m's...slysze jak chichoczesz ale Cie nie widze....![]()
mniej więcej o kaszkach pisalam
aż wstyd się przyznać...
Tobie to jak widać nie szkodzi;-)
ha,ha na razie nie szkodzi,zobaczymy na dłuższą mete......;-) właśnie na Brzyduli wsuneliśmy z P 500 ml lodów Movenpick karmelowych z króweczką w środku...mniaaaaamm...jak tak dalej pójdzie to znów sie bioderka zaokrąglą
;-)