Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Za dwa tygodnie idę do alergologa na wizytę.

i na tym się skończyło

u nas to ostatnio padaka w tym temacie...wogóle to nie bardzo mam ochote no i czas

suuupeerrrr
ale Wam dobrze,ja tez chce,zapakujesz mnie do walizki

,ostatnio P ją trzymał a ja przewijałam bo inaczej nie byłoby szans
Wczoraj zrobiłam jej warzywka na parze i zgniotłam widelcem,efekt był taki że nie zjadła
No ale z obiadem problem
Z przykrością zauważam,ze nikt prócz Moniki(Buziol:-):-):-)) nie zauważył,że mnie nie ma:-no::-(.
a to się nie liczy ????:-ciekawe jak Fifi Mmatysia![]()

u nas był początkowo problem ale podobnie jak Roxy daje mu coś do "po żucia" i zaczyna ładnie jeść jedzonko z grudkami:-)
Dziewczyny czy Wasze dzieci jedza juz zupki z grudkami...u mnie koszmar...Zosia rzyga jak tylko poczuje grudke...nawet kaszek nie je. Dałam jej zupke po 6 m-cu miała malusie kawałki warzyw i od razu haft. Jak nauczyc ja jesc takie rzeczy?

a jednak ktoś zauważyłMalinko,M&m,s....dziekuje za pamieć
;-)

zwęszyły że to nas rozmiękczy. 

Dołączam sie do grona - ubieranie to masakra!!!
Ja jak tylko M. jest w domu to zawsze on Maję trzyma a ja przebieram, inaczej się nie da, a wrzask jest przy tym taki jakbyśmy ją ze skóry obdzierali!!!!!!!!
A jak jestem sama to normalnie odwlekam przebieranie jak tylko się da!!! bo to jż wogóle jest masakra!!! sekundy nawet na plecach nie poleży!!!!!! wogóle nie poleży!!!!! tylko zwiewa gdzie się da, siada, obraca się, no słów brak.
zawsze szykuję sobie około 3 "zakazanych" przedmiotów (np, pilot do tv, okulary, jakaś tubka z pastą do zębów, albo inna) i to ją zajmuje na jakąś minutę, więc biję rekordy zmiany pieluchy.
aha i wogóle to sobie tak pomyślałam, że o ile nasze dzieci ruchowo dośc rozbieżnie w czasie się rozwijają i zębowo też, o tyle wydaje mi się że te przebiegłe bestie zaczęły magicznego słowa "mama" używać w bardzo zbliżonym czasie ...---.... kryzysie ósmego miesiąca.zwęszyły że to nas rozmiękczy.
![]()
![]()
ubawiłas mnie...ale to prawda