monika1977
Fanka BB :)
Roxy ,zazdroszcze Ci,że masz z kim zostawić Nadie. Ja wtym tygodniu nie odebrałam Iekarstw z apteki bo nie miałam z kim dzieci zostawić.Chodniki nie odsniezone i wózkiem daIeko bym nie zajechała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Co tam w pracy.... Podczas mojej długiej nieobecności pracownicy mi się rozbestwili i teraz muszę nad nimi dłuuugo pracować.Mamtud, fajnie,że jesteś. Co tam w pracy się wydarzyło?

To jest jedyny moment jak jade do mamy że wyskocze gdzieś na zakupki albo cokolwiek załatwie...bo tak to bez przerwy jestem z Nią w domu i spacerki to jedyne wyjscia moje gdziekolwiek. Do marketów nie jezdzimy z małą,robi to P a ja bez przerwy w domuRoxy ,zazdroszcze Ci,że masz z kim zostawić Nadie. Ja wtym tygodniu nie odebrałam Iekarstw z apteki bo nie miałam z kim dzieci zostawić.Chodniki nie odsniezone i wózkiem daIeko bym nie zajechała.

:-)To jest jedyny moment jak jade do mamy że wyskocze gdzieś na zakupki albo cokolwiek załatwie...bo tak to bez przerwy jestem z Nią w domu i spacerki to jedyne wyjscia moje gdziekolwiek. Do marketów nie jezdzimy z małą,robi to P a ja bez przerwy w domu
Nie chce żebyście mnie zle zrozumiały że ja tak bez przerwy pozbywam się dziecka:-)