reklama

Mamy majowe 2009

Roxy ,zazdroszcze Ci,że masz z kim zostawić Nadie. Ja wtym tygodniu nie odebrałam Iekarstw z apteki bo nie miałam z kim dzieci zostawić.Chodniki nie odsniezone i wózkiem daIeko bym nie zajechała.

reklama
Dobry Wieczór Majóweczki! :-)

Marcelku rośnij zdrowy, silny i grzeczny ku uciesze Twojej wspaniałej mamusi Barmanki!

Wiecie, żałuję, że mnie wczoraj tu nie było..... Ale się uśmiałam czytając Was! :-)

Popijam piwko, miałam paskudny dzień w pracy, a po pracy też nie lepiej, Gaba marudna na potęgę.... Mam nadzieję, że z Wami się odprężę!

Mamtud, fajnie,że jesteś. Co tam w pracy się wydarzyło?
Co tam w pracy.... Podczas mojej długiej nieobecności pracownicy mi się rozbestwili i teraz muszę nad nimi dłuuugo pracować.

A wczorajszej nieobecności żałuję! Czytałam trochę ale mam doła związanego z wyjazdem Andrzejka, ponadto byłam trzeźwa i jakoś weny nie miałam...

Roxy ,zazdroszcze Ci,że masz z kim zostawić Nadie. Ja wtym tygodniu nie odebrałam Iekarstw z apteki bo nie miałam z kim dzieci zostawić.Chodniki nie odsniezone i wózkiem daIeko bym nie zajechała.
To jest jedyny moment jak jade do mamy że wyskocze gdzieś na zakupki albo cokolwiek załatwie...bo tak to bez przerwy jestem z Nią w domu i spacerki to jedyne wyjscia moje gdziekolwiek. Do marketów nie jezdzimy z małą,robi to P a ja bez przerwy w domu:tak:
Nie chce żebyście mnie zle zrozumiały że ja tak bez przerwy pozbywam się dziecka:sorry2::-)

To jest jedyny moment jak jade do mamy że wyskocze gdzieś na zakupki albo cokolwiek załatwie...bo tak to bez przerwy jestem z Nią w domu i spacerki to jedyne wyjscia moje gdziekolwiek. Do marketów nie jezdzimy z małą,robi to P a ja bez przerwy w domu:tak:
Nie chce żebyście mnie zle zrozumiały że ja tak bez przerwy pozbywam się dziecka:sorry2::-)

Ja tak nie mysIę. Sama chetnie oddałabym swoje na jeden dzien do babci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry