kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
chyba parędziesiąt strom temuMamstud nie wiem czy doczytałaś, ale parę stron temu miałam do Ciebie pytanko. Mianowicie jak udało Wam się Gabę od cyca w nocy odzwyczaić?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba parędziesiąt strom temuMamstud nie wiem czy doczytałaś, ale parę stron temu miałam do Ciebie pytanko. Mianowicie jak udało Wam się Gabę od cyca w nocy odzwyczaić?

opisałam to na innym wątku ale zaraz odnajdę i przekleję postaMamstud nie wiem czy doczytałaś, ale parę stron temu miałam do Ciebie pytanko. Mianowicie jak udało Wam się Gabę od cyca w nocy odzwyczaić?
witam sie kobitki:-):-):-)
jestem i ja po 2 dniach czytania ale jakos nie mialam weny
a dzis jestem wsciekla na TESCIOWAwredne i beszczelne babsko....
nie to ze zmarl jej ojciec w grudniu... i powinna miec zalobe... to lata jak nastka...
to sylwester to teraz walentyny... w dupie nie moja matka wiec niech lata ale obiecala ze bedzie siedziec z dziecmi w sobote 13... bo my bedziemy w PL i umowilismy sie ze znajomymi ze razem idziemy na party...i juz zaplacilismy a teraz nie wiemy co robic bo ona tez chce isc....
ale mnie wpienila![]()

Wiecie, żałuję, że mnie wczoraj tu nie było..... Ale się uśmiałam czytając Was! :-)

.
Moniq , wpadnij do nas na pogawędkę![]()

oduczyłam Gabę od jedzenia w nocy właśnie, w dzień, gdy nie jestem w pracy daję jej cycusia tak często jak chceopisałam to na innym wątku ale zaraz odnajdę i przekleję posta
moniqsan witaj! I dziękuję, że o mnie pomyślałaś w okolicach 2000 posta :-)
Podjęłam taką decyzję właśnie w powodów, o których piszesz. Gaba też nie tolerowała butelek, a smoczka uspokajacza w ogóle nie używamy

witam sie kobitki:-):-):-)
jestem i ja po 2 dniach czytania ale jakos nie mialam weny
a dzis jestem wsciekla na TESCIOWAwredne i beszczelne babsko....
nie to ze zmarl jej ojciec w grudniu... i powinna miec zalobe... to lata jak nastka...
to sylwester to teraz walentyny... w dupie nie moja matka wiec niech lata ale obiecala ze bedzie siedziec z dziecmi w sobote 13... bo my bedziemy w PL i umowilismy sie ze znajomymi ze razem idziemy na party...i juz zaplacilismy a teraz nie wiemy co robic bo ona tez chce isc....
ale mnie wpienila![]()
.
Bosze, straszna szefowa musi z Ciebie byc.![]()

Czyżby wyjechał ze swoim ojcem gdzieś 
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-ddasz 200pin to posiedzą bez probiemu.
Kupiłaś sukienkę na waientynki?
bo ty zamiast z nami to z M bajerujesz przy piwku
No przeca wpadłam
Tylko co ja poradzę że zawsze za wami w tyle jestem?
Poza tym Ty chcesz się pewnie ze mnie pośmiać ...![]()