Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak, przypomniał sobie o istnieniu syna i zabiera go na część ferii do siebie :-(Yhy, też tak sobie pomyśłałam
A o co chodzi z Andrzejkiem? Bo chyba to było jak mnie nie byłoCzyżby wyjechał ze swoim ojcem gdzieś
a to wogóle daleko od ciebie?tak, przypomniał sobie o istnieniu syna i zabiera go na część ferii do siebie :-(
Nie chce żebyście mnie zle zrozumiały że ja tak bez przerwy pozbywam się dziecka:-)

kochane dzieckomoje Dziecie śpi... ciekawe na jak długo, hmmm....
Witajcie Kochane na wieczornych obradach - w ogole to muszę się na nia naskarzyć - jakby mi "a" nie zawsze wchodziło - to znczy, że mam klawiaturę uszkodzoną (Jaga wyrwała dziś "a" i poderwała "v")

oduczyłam Gabę od jedzenia w nocy właśnie, w dzień, gdy nie jestem w pracy daję jej cycusia tak często jak chcePodjęłam taką decyzję właśnie w powodów, o których piszesz. Gaba też nie tolerowała butelek, a smoczka uspokajacza w ogóle nie używamy
Cała idea odzwyczajenia od karmienia nocnego polega na tym żeby w nocy nie podawać nic! Nam się nie udało i Gaba dostaje w nocy czasem troszkę soczku z butelki bo przy okazji tej akcji nauczyła się ją obsługiwać;-)
Nie jest to proste... Ja wyniosłam się z sypialni i M walczył z Gabą kilka nocy, na początku było okropnie, tragicznie, masakrycznie.... Trzeba znieść płacz, szloch, wycie, u nas nawet wymioty i po prostu nie podawać cycka i już. W naszym przypadku wystarczył tydzień;-) I dziś w nocy np Gaba obudziła się 3 razy na pogłaskanie i zasnęła! Biorąc pod uwagę, że wcześniej budziła się kilkanaście razy, a w końcu lądowała u nas w łóżku i spałam z cyckiem na wierzchu to jest naprawdę świetnie![]()

wiesniara jedna...oj jaka jestem wsciekla...
tylko ona dopiero drogi raz bedzie widzialam maline na oczy.... i jest jej ciezko z dziecmi zostac bo woli dupa pomachac niz wnukow przypilnowac... z pewnoscia kogos zalatwimy kij jej w oko...![]()
o co chodzi????? nie kumam babole???
o sukienke czy co????

;-)nie daleko, z Piły do Poznania jest 100 km ale nie będzie go tydzień....a to wogóle daleko od ciebie?