reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jest, jest! Ale ja pójdę na tą, co trwa 2 :-)

ja też mam taki plan... Miałam już na październik'09 ale sobie darowałam, teraz zobaczymy jak kasowo bedziemy wygladali - bo moja podyplomówka troszkę kosztuje :dry::dry::dry: no i po 2 semestrach można zrobić sobie płatną praktykę (również 2 semestry... i ten sam schemat zajęć co podyplomowe...)

Witajcie Babolki moje (tradycyjnie powitanie gdzieś pomiędzy postami).
Mamstud - a czym Ciebie pracownicy (podopieczni) tak wytrącili???? Piwa nie mam ale naleweczkę ręką mojego męża wypieszczoną mam i zaraz łyknę:tak:. A co tym razem, masz zdrowie kobieto, tylko nie przeciążaj szarych komórek coby spięcia nie było;-)

Mamstud - a czym Ciebie pracownicy (podopieczni) tak wytrącili???? Piwa nie mam ale naleweczkę ręką mojego męża wypieszczoną mam i zaraz łyknę:tak:. A co tym razem, masz zdrowie kobieto, tylko nie przeciążaj szarych komórek coby spięcia nie było;-)
W trakcie mojej nieobecności rozluźniła się atmosfera, co doprowadza mnie do wściekłości. Oprócz tego mają w dupie standardy obsługi klienta obowiązująca w naszej firmie i robią wszystko po swojemu, czyli źle....Nikt nie przeczytał procedur, które wczoraj rozdałam więc nie wiedzą jak pracować.... i wiele wiele innych. Ale ja to zmienię......
Szarych komórek nie mam zbyt wiele więc nie ma mowy o spięciu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry