Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, witanie sie z dzieciakami i dopiero ja:-)
, i niby miedzy mna i tesciowa jest poprawna nic porozumienia a maci tesc
, do tej pory nie moge tego zajarzyc o co chodzi, staramy sie oboje z mezem trzymac poprawne stosunki z moja mama i jego rodzicami i tyle
, dodam ze widzieli sie wszyscy razem raz przed naszym slubem drugi raz na slubie, trzeci na roczku Marty, a czwart raz w naszym nowym mieszkaniu przelotem, i wlasnie wtedy moja tesciowa nagle sie obrazila na moja mame i wyszla bez slowa, bo moja mama zle na nia spojrala wedlug mojej tesciowej
, jestesmy razem 5,5roku:-)
i juz nie moge sie doczekac bedzie usg pobranie krwi, moczu, i badanie z polozna:-), a kolejne bede miala juz u siebie w przychodni co dwa tyg, tylko jeszcze krew w 30tyg takze u nas robi sie badanie krwi 3razyFaktycznie dziwna sprawa z Twoimi teściami... Moi teście też nie przepadają za moją mamą (jest dużo młodsza od nich i ma zupełnie inny stył życia, wysławiania się itd) ale podczas spotkań (choć są baaardzo rzadkie...) zachowują sie poprawnie... no może pomijając fakt, że rok temu w Wigilie nie złożyli mojej mamie życzeń imieninowych (obchodzi imieniny w Wigilie) podczas gdy wszytscy na około to robili...no i ja tez musze napisac o mojej tesciowej i szczerze jeszcze ie przeczytalam o takiej sytuacji jak jest u mnie:-) bardzo dziwna a mianowicie moj tesc nie lubi mojej amy a co za tym idzie ciagle cos kladzie mojej tesciowej do glowy ze np moja mama cos powiedziala albo zle spojrzala na moja tesciowa (oczywiscie to nie jest prawda) i ostatni w lipcu moja tesciowa obrazila sie na moja mame i wszystko odbilo sie na mnie od tamtej pory pierwszy raz rozmawialysmy pod koniec listopada, i niby miedzy mna i tesciowa jest poprawna nic porozumienia a maci tesc
, do tej pory nie moge tego zajarzyc o co chodzi, staramy sie oboje z mezem trzymac poprawne stosunki z moja mama i jego rodzicami i tyle
, dodam ze widzieli sie wszyscy razem raz przed naszym slubem drugi raz na slubie, trzeci na roczku Marty, a czwart raz w naszym nowym mieszkaniu przelotem, i wlasnie wtedy moja tesciowa nagle sie obrazila na moja mame i wyszla bez slowa, bo moja mama zle na nia spojrala wedlug mojej tesciowej
, jestesmy razem 5,5roku:-)
ja jutro mam usg ja ktos fajnie napisal silna rupa majowek idzie na wizyte:-) ja mamo 9.30 wiec kokoszka podobnie jak ty:-) idziemy cala rodzinkai juz nie moge sie doczekac bedzie usg pobranie krwi, moczu, i badanie z polozna:-), a kolejne bede miala juz u siebie w przychodni co dwa tyg, tylko jeszcze krew w 30tyg takze u nas robi sie badanie krwi 3razy
pozdrawiam
A mąż pewnie zdąży się wykurować do świąt...Życzę mu dużo zdrowia!

;-), ale mi się miło zrobiło, jeszcze dobrzy ludzie są na świecie idąc do kasy też patrzyłam, aby było najmniej ludzi a tu patrze kasa z pierwszeństwem dla inwalidów i ciężarnych, byłam druga gdzie do innych kas wielkie kolejki i zamiast w sklepie być około 2 godzin byłam nie całą godzinkę :-) tylko później naczekałam się na M. bo z kolegą autem przyjeżdżał aby drzewko kupić