Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a i zapomniałam wspomniec, że wczoraj w nocy było włamanie do wszystkich piwnic w bloku w ktorym mieszkamy i chcieli nam ukraść karton po TV- nie wiem, czy to poprostu przerzucali wszystko i czegoś szukali czy naprawdę w swej inteligencji wierzyli, że trzymamy TV w piwnicy...

Martalis, mam nadzieje, że dobrze odmieniłam...
(Xaverze) 
a i zapomniałam wspomniec, że wczoraj w nocy było włamanie do wszystkich piwnic w bloku w ktorym mieszkamy i chcieli nam ukraść karton po TV- nie wiem, czy to poprostu przerzucali wszystko i czegoś szukali czy naprawdę w swej inteligencji wierzyli, że trzymamy TV w piwnicy...
Tylko tak się zastanawiam - po co jej ten lament? I tak wie, że do niej nie wrócę ?Włamania nie zazdroszczę, ale ubaw z yntelygencji złodziei na pewno był ;-)
Ależ Iza miała wyżerkę. Sama bym coś takiego teraz wszamała. Trzeba ją było oszykać i zrobić puree z ziemniaków i marchewki. Myślę że by zjadła![]()
współczuje włamania, ale inteligencja złodziei bez komentarza... ubaw pewnie był po pachy
dziecie mi sie od wczoraj zbuntowało na jedzenie tylko mleko i mleko
Ja nie wpycham, koło 15 dostanie mleko i tyle przez ten czas bede próbować z obiadkiem może zje... choć wczoraj nie zjadła, poco mam sobie nerwy psuć
Roksana chyba nie lubi jak jej rozdrabniambo teraz jak musiała "pogryźć" kurczaka i marchewkę to zjadła

;-)