• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny
Ja sie tak zdenerwowałam napisalam przed chila swojego najdłuższego posta w życiu i zaczęłam wstawiać emotikony i mi go wcięło.Już tak nie napisze,bo Krzysio wstał,a się naspał usypiania 45min spania 30min ale znam przyczyne wychodza ząbki u góry miałam takie super granulki z Włoch od siostry hoemopetyczne ale mi sie skonczyły to jak K

rzysiowi zapodałam to w miare spokojnie przeżyliśmy wyrzynanie sie zabków na dole.U nas nie ma tych granulek przynajmniej w Slupsku

reklama
Moje dziecie dzisiaj robi postępy, nauczył się w końcu raczkować na panelach:tak: i drugie dla mnie mniej ciekawe ,wstawanie w łóżeczku z leżenia na płasko i usypiania to zabawa kto komu da radę :baffled: i tak się bawimy już pół godzinki :sorry2:

O boże boże boże!!!!!
Maja właśnie zrobiła dwa kroczki!!!!! od łózka do szafki!!!!!!!!!
Nooo prosze:-):-):-) Gratulacje:-):-):-)
Maja będzie pierwszym majowym dzieciaczkiem które zacznie chodzić:tak::tak::tak:

Witam Iaseczki!!!
Dziękujemy za życzenia. Przesyłamy wszystkim buziaczki.:tak::tak::tak:

Aga mam nadzieje,ze z Jagodzianką będzię wszystko ok.Nie stresuj sie kochana bo może jednak nie jest tak zIe. Ze swojego doświadczenia wiem,ze pediatrzy zazwyczaj wyoIbrzymiają probIem. Przebada Jagę specjaIista i wtedy będzie mozna cos powiedziec.

Kasia, M&M'S gratuIuje postepow u waszych szkrabów.
Martus menu sIubne nie dIa mnie:no:WoIałabym cos swojskiego:tak:

reklama
Tak wygląda nie wyspane dziecko :confused:
DSC01163.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry