• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No dobra - nadrobiłam... po łebkach bo po łebkach, ale za dużo tego było...

Więc na początek

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA TOMASZKA I MONIKI!!!
MUAAA KOCHANI!!!

gallery-36116471-500x500.jpg

Aguś mam nadziję, że wszytsko okaże się w porządku... Ale najważniejsze to sprawdzić dokładnie... dobrze, że macie dobrego pediatrę! przesyłam wielkiego buziaka dla Ciebie i Jagodzi!

Nie uwierzycie co zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Przypaliłam jajko dziecku do obiadu:zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
Mnie też się to ostatnio zdarzyło:-( tak, że łączę się w bólu...

Och....bo wiecie ja to zdolna inaczej jestem:zawstydzona/y::baffled::sorry2:
no to ja też:-D

kupiłam sobie taki mały ręczny bezprzewodowy odkurzaczyk.
ja też cały czas zastanawiam się co tu kupić co by mi życie ułatwiło... mop parowy, odkurzacz bezprzewodowy... i nie potrafię się zdecydować:no: może w takim razie też małe cudo zakupię...

I bardzo dzięuję za zainteresownie brakiem mojej osoby na spotkaniu AA... już się w odpowiednim miejscu wytłumaczyłam...

Martus menu sIubne nie dIa mnie:no:WoIałabym cos swojskiego:tak:

no właśnie ja też, i nasze rodziny raczej też też.
więc na razie pomysły moje to:

jakaś duszona wołowinka
karkówka z grila z sosem czosnkowym
krokiety z barszczem
żurek w chclebie
pstrąg z rusztu
pieczone ziemniaczki w ziołach

no i ten kurczak gdzieś musi być (dla M). O już wiem połącze mu to, jakieś roladki z kurczaka albo inne devolaje, albo kurczak zapiekany z serem, albo szpinakiem, i brokuły.

ja wpadłam tylko na chwilkę

m&ms, kasia1208- gratulacje dla waszych zdolnych dzieciaczków i dla was dumnych mamuś :-)

a teraz zmykam, życzę miłego wieczorku

Moje dziecie dzisiaj robi postępy, nauczył się w końcu raczkować na panelach:tak: i drugie dla mnie mniej ciekawe ,wstawanie w łóżeczku z leżenia na płasko i usypiania to zabawa kto komu da radę :baffled: i tak się bawimy już pół godzinki :sorry2:

O boże boże boże!!!!!
Maja właśnie zrobiła dwa kroczki!!!!! od łózka do szafki!!!!!!!!!

GRATULACJE dla Majeczki i Filipka, duże muuaa od Cioci Agi i Jagodzi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry