Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dobry wieczor mamunki, ja na chwilke bom zaraz przychodzi do nas ksiadz;-), tzn do mnie i do macka .m uciekl:-) choc maciek ,mowi ze juz tez idzie spac;-), wiec chyba bede sama tzn z Wami bo nie wylacze komp a tym bardziej BB

:-)ta znowu zaczynaDołączę późnym wieczorkiem bo mam jeszcze trochę roboty w domu no i muszę się mężem zając![]()

czytaj - przekroczyłam limit i net zwolnił :-ja tak na szybko, te grę dostałam na mój wieczór panieński, więc to nie będzie "pierwszy raz"
gra jest super, extra i wogóle... no i na poczatku jest smiesznie, ale jak się człowiek przełamie i potraktuje ją baaaardzo powaznie, to....[cenzura] całą noc:-):-):-):-):-)

ty jeszcze tu a kyszzzz do wanny ;-)ja tak na szybko, te grę dostałam na mój wieczór panieński, więc to nie będzie "pierwszy raz"
gra jest super, extra i wogóle... no i na poczatku jest smiesznie, ale jak się człowiek przełamie i potraktuje ją baaaardzo powaznie, to....[cenzura] całą noc:-):-):-):-):-)