• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina - wooow -zdaj nam relacje z tej gry... Może zrobie sobie i M prezent na Walentynki

Moniq -i ja obejrzalam sobie filmiki w Lili w roli głównej :tak::-)- Ona jest świetna... a ... no i Jaga odpowiedziała Ci "halo" w filmiku pt." wideo0002";-):-D

reklama
dobry wieczor mamunki, ja na chwilke bom zaraz przychodzi do nas ksiadz;-), tzn do mnie i do macka .m uciekl:-) choc maciek ,mowi ze juz tez idzie spac;-), wiec chyba bede sama tzn z Wami bo nie wylacze komp a tym bardziej BB

Dołączę późnym wieczorkiem bo mam jeszcze trochę roboty w domu no i muszę się mężem zając :-p:-p:-p
ta znowu zaczyna :-p:-p:-D:-D:-D:-D

tsarina, noo fajniutka ta gra. daj znać czy zakończenie takie jak się spodziewałaś? ;-):-):-)

moniq, filmików dziś chyba nie obejrze :-(:-( bo internet chodzi mi jak traktor na rope :sorry2: czytaj - przekroczyłam limit i net zwolnił :-(:-(

aha zapomnialam wam powiedziec (napiasc):-) ze wczoraj zrobilam krem i serum w domu, i powiem Wam szczerze ze jestem zadowolona jeden minus przydatnosc 2 tyg po zrobieniu, ale oprocz tego jest naparwde ok

ja tak na szybko, te grę dostałam na mój wieczór panieński, więc to nie będzie "pierwszy raz":-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak::sorry2:

gra jest super, extra i wogóle... no i na poczatku jest smiesznie, ale jak się człowiek przełamie i potraktuje ją baaaardzo powaznie, to....[cenzura] całą noc:-):-):-):-):-)

ja tak na szybko, te grę dostałam na mój wieczór panieński, więc to nie będzie "pierwszy raz":-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak::sorry2:

gra jest super, extra i wogóle... no i na poczatku jest smiesznie, ale jak się człowiek przełamie i potraktuje ją baaaardzo powaznie, to....[cenzura] całą noc:-):-):-):-):-)

lepszej recenzji nie potrzebuje!!!
kupuje!!! :tak::-D:-D:-D
Tylko Dziecia trzeba komus sprzedac... :sorry2::sorry2::sorry2:

aga, barmanka, wy będziecie wiedziały (a może jeszcze któraś) ... dlaczego przy moim poprzednim poście, przy "mamy majowe ..." jest znaczek takiej łapki? Przy innych tego nie ma :baffled:

Elu, a dużo tego narobiłaś ... No bo jak tego wychodzi sporo, i potem ma się marnować, to tzw lipa :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry