• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

ja też postaram się troszkę z Wami posiedzieć, bo o 1:00 moj M wyrusza z domu w stronę Niemiec... więc jak uśpie Jagę, i zrobie wałówe, to może i coś popiszę;-):tak:

cale szczescie jutro moj tata zadeklarował się zarejestrowac jagę do okulisty - My we 2 później dojedziemy :happy2:

No wiesz ... to zamiast M "żegnać" :-p to Ty masz zamiar tu z nami siedzieć. Już mi stąd - a siooo. Niech ma chłopak wspomnienia w podróży :-D:-D:-D

A właśnie już dawno miałam pytać?
Z rodzicami już Wam się poukładało?

reklama
dziewczynki, ale wiadomość, szwagierka pojechała do S-mierza, więc mamy wolną chatę a Iza Mirka już śpi... lecę do wanny a maż wyciaga gre planszową ... kurcze, ale się ciesze, po pół roku taka abstrakcja! a mrrrrr...

nie ma mnie i nie będzie...
Oooo matko...jaka gra:szok: Super:tak: Miłego wieczorku życze:tak:;-)
Witam się po pracy. Dołączę późnym wieczorkiem bo mam jeszcze trochę roboty w domu no i muszę się mężem zając :-p:-p:-p
:-D:-D:-DBaw się dobrze...:tak:
Ja chyba też z wami za dużo nie popisze bo właśnie podjeliśmy decyzje, że jutro jedziem do stolicy ;) i musze nas spakować
Szerokiej drogi kochana:tak:

Ela....ty to zdolna kobieto jesteś...ciekawa jestem jak będa działały kremiki:tak:

Moniqsan...nie moge odpalić filmików:-(:sorry2:

Witajcie babole...melduje się na zebraniu klubu AA...piwko się chłodzi ale jakoś nie mam ochoty:baffled:

No własnie, dopiero przeczyta łam
Elu,
jestem pełna podziwu dla Ciebie za te kremy:tak:

Tsarina,
fajna ta gra, tez pierwszy raz taką zobaczyłam. Powtórzę za dziewczynami - jutro prosimy o relacje;-)

Aga,
przepraszam , jesli nie zauważyłam, bo może pisałaś już wcześniej - czemu idziecie z Jagą do okulisty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry