• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

roxy- nie martw się, ja też na sucho, zresztą jak zawsze w tygodniu- praca :-(
:-(:-(:-(:-)
roxy chcesz sprobowac ?:-) a co do dzialania zobaczymy;-)
Kochana....za pare dni nam zdasz relacje...może sama się skusze i zrobie:tak::-)
dziewuszki nie podziwiajcie mnie az tak, bo juz jestem czerwona:zawstydzona/y::-)
p.s ksiadz juz wyszedl
A co ty miałaś kolęde:confused: O tej porze??? Pózno,nie?

reklama
No wiesz ... to zamiast M "żegnać" :-p to Ty masz zamiar tu z nami siedzieć. Już mi stąd - a siooo. Niech ma chłopak wspomnienia w podróży :-D:-D:-D

A właśnie już dawno miałam pytać?
Z rodzicami już Wam się poukładało?

no wiesz... On chce sie wyspać troszkę przed podróżą, wiec mu w tym pomogę...
a jakby bylo "dunga-dunga" to by był zbyt rozkojarzony poźniej za kierownicą :-p;-):-D

z Rodzicami jest calkiem ok... Moj tato jakoś "boi się" mojego Męża (w końcu to On wyskoczył z gębą do niego, On go oskarżał...nie słuchał wytłumaczeń.. no a Marczo od tamtego czasu nie wjeżdża autkiem na naszą posesję, tylko parkuje przed domem :-( Moj Tato wie, ze chociażby przez pryzmat naszego auta juz nie bedzie miał takiej "stopy" z M jak kiedyś... Jest żal... I on nie minie... ), a ja i Jaga jesteśmy traktowane z przemyślanymi reakcjami - wolą powiedzieć (czy zrobić) mniej niż wywołać jakąś burze.

Dobry wieczór:happy2:

Dołączam do żon fanów piłki ręcznej:-D

witaj Kochana w tym zaszczytnym gronie :tak::-):-):-)

Aga,
przepraszam , jesli nie zauważyłam, bo może pisałaś już wcześniej - czemu idziecie z Jagą do okulisty?

ojjj -wybacz ale nie chce na noc wracać do tematu :-(:-(:-(
zaraz podeślę Ci linka dot. historii

a ja miałam kolędę kilka dni temu. Nasz ksiądz jest bardzo ok. Wziął sobie Szymonka na kolana, chociaz się bałam, czy nie będzie płakał ( Szymon, nie ksiądz;-))
Nie siedział długo, bo wiedział, że mały idzie zaraz spać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry