• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

chce,moze nerw mi naruszysz i sie obudze.

No i ostudziłaś mnie :sorry2:
Zresztą takie przekomarzanie to ja potrafię uskuteczniać, ale jak obiekt "ironii" ma 190 cm wzrostu, głębkie spojrzenie, dobrze zarysowaną żuchwę ... (duży ... nos :-D) i najlepiej jak wygląda jak Dave Gahan tudzież D. Duchovny (o kurcze, Confi ... właśnie uświadomiłam sobie, że mi się sami Dejwisie podobają) :-)

reklama
barmanka79- to dobrze :evil::-p

monika1977- miłego weekendu :-)

marzenka80- ojejka......... wspołczuję ci mój wprawdzie nie sławek, ale jabys chciała tomka z rocznika 80 to ci wypozycze ;-)

confi - dziękujemy :-):-), asiu ty i 30 lat? jestes ten sam rocznik co mój m :-p, jak dla mnie to z Ciebie niezła 21 latka

Zresztą takie przekomarzanie to ja potrafię uskuteczniać, ale jak obiekt "ironii" ma 190 cm wzrostu, głębkie spojrzenie, dobrze zarysowaną żuchwę ... (duży ... nos :-D) i najlepiej jak wygląda jak Dave Gahan tudzież D. Duchovny (o kurcze, Confi ... właśnie uświadomiłam sobie, że mi się sami Dejwisie podobają) :-)
Wytłumacz mi jak to jest,ze podobają nam sie inni faceci niż Ci którzy są przy naszym boku.:szok::-D

witam się, i zaraz się kładę.

now ięc Moniq będzie właśnie taki mniej więcej jak ten co pokazałaś.
attachment.php

tak sobie planujemy, taką b®ązową gałązkę, listeczki, jakby początek gniazdka, i w środku te gołąbki.

reszta nie dla mnie.

Confi ja figurek też nie lubię. ale te jakoś mnie tak urzekły. ale jeszcze to przemyślę a pewno.

Marzenko ja Cię widzę i Kasię, zawsze. ale głowę mam ciężką jak kamień i nie mogę się skupić.

nie wierze :szok: Confi i 30-ka jakoś mi to nie pasuje do siebie
hehe trudno w to uwierzyć ale cóż...stara dupa ze mnie ( wybaczcie moderatorki ale nie udało mi się tego ując dosadniej nie wulgaryzując :-p)

dobrze ze nie Damisie :-p a swoją drogą to ja mam w domu egzemplarz długonosy i dość wysoki...(185) jednak mocno zarysowanej żuchwy nie ma... :sorry2:

następna zaczyna :-p:-p
może załóżmy wątek pomijanych i odrzuconych :-D

...albo nie...bo ja będę w nim pisać najczęściej :shocked2:

confi - dziękujemy :-):-), asiu ty i 30 lat? jestes ten sam rocznik co mój m :-p, jak dla mnie to z Ciebie niezła 21 latka
łohohoho dowaliłaś ...dziękuję :* kochana jesteś :tak:
no w sumie to jeszcze dwa lata temu przed wejściem do klubu chcieli ode mnie dowód...:cool2:
zauważyłam ze jak patrze na zdjęcia z tamtego okresu to uświadamiam sobie ze niesamowicie wydoroślałam :tak:

witam się, i zaraz się kładę.

now ięc Moniq będzie właśnie taki mniej więcej jak ten co pokazałaś.
attachment.php

tak sobie planujemy, taką b®ązową gałązkę, listeczki, jakby początek gniazdka, i w środku te gołąbki.

reszta nie dla mnie.

Confi ja figurek też nie lubię. ale te jakoś mnie tak urzekły. ale jeszcze to przemyślę a pewno.

Marzenko ja Cię widzę i Kasię, zawsze. ale głowę mam ciężką jak kamień i nie mogę się skupić.

Piękny tort...rozmarzyłam się :sorry2:

Marzenko, Kasiu ja uroczyście ogłaszam ,iż widze wasze posty a jeśli nie odpisuję to znaczy ze akurat nie mam nic mądrego do dodania :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry