• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
roxy - i tak trzymać, ja też staram się nie zdziadzieć ;-) piatka

monika1977- wiesz co ja tez mam kochana babcię , na całe szczeście jeszcze zyje i Maja tez jest jej oczkiem w głowie :-)

Wiecie, ja chciałam miec dziecko w wieku 21 Iat. Niestety a moż stety nie mogłam zajsc w ciąże. Z perspektywy czasu wiem,ze wyszło mi to na dobre aIe iIe łez wyIałam to tyIko ja wiem.

barmanka79- o ty............ wredotko, też ci będę tak utrudniać :growl:
mi tam nie zależy na ilości postów :-p:-p:-p tylko na jakości :-D:-D:-D

Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D
haha dobre :-D:-D:-D:-D
znaczy - nie to że z ciebie się śmieję :no:tylko z powiedzonka :tak:

Wy też macie takie wrażenie ?
nooo dokładnie :tak::tak:

Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.
smutne :-(:-(:-( ale jak to ktoś kiedyś powiedział - są rodziny i rodziny :sorry2:

reklama
barmanka79- jakas aluzja :confused:
skądże :-p:-D

monika, rozumiem że ten drugi wnuczek jest w wieku Mikołaja?

jeśli chodzi o moich teściów czy mamę to za bardzo nie mają z kim porównać, bo najmłodsze dziecko ma 5 lat :-D więc nie ma do czego/kogo porównać :tak:
tylko śmieszy mnie moja ciocia (mamy siostra), jej córka w UK urodziła córeczkę, no i jak byliśmy na święta to też były hasła typu "bo NAdusia to to czy tamto" :sorry2:
a ja szybko skrzydełka podcięłam mówiąc - a skąd ciocia może wiedzieć, jak Nadusia w UK a ty tutaj? wiesz tylko to co ci córka powie, a Anka (jej córka) ma bujną wyobraźnię
:cool2::cool2::cool2::cool2:
ciocia już do końca naszego pobytu głosu w danym temacie nie zawarła :no::-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry