moniqsan
Fanka BB :)
a ja nie czuje tych Iatek na karku aIe swiadomosć jest.Dziękuje za miłe słowa z samego ranka.![]()
Nie zamaco

Chcesz jeszcze? ;-);-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja nie czuje tych Iatek na karku aIe swiadomosć jest.Dziękuje za miłe słowa z samego ranka.![]()

chce,moze nerw mi naruszysz i sie obudze.Nie zamaco
Chcesz jeszcze? ;-);-);-)
mi tam nie zależy na ilości postówbarmanka79- o ty............ wredotko, też ci będę tak utrudniać![]()

tylko na jakości 

haha dobreJak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum![]()

tylko z powiedzonka 
nooo dokładnieWy też macie takie wrażenie ?

smutne :-Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.

Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.
a o tym, że mała jest dowiedział się od obcych ludziWiesz,ja się tym nie smuce bo po co zawracac sobie głowe tym na co sie nie ma wpływu.smutne :--
-( ale jak to ktoś kiedyś powiedział - są rodziny i rodziny
![]()
Monika mój własny ojciec wnuczkę widzi tylko wtedy gdy pojedziemy do mojej mamy bo mieszkają na tym samym podwórkua o tym, że mała jest dowiedział się od obcych ludzi
skądżebarmanka79- jakas aluzja![]()

więc nie ma do czego/kogo porównać