• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Kasica...no głupio wyszło z tym wyjazdem...mam nadzieje że zobaczysz się z mamą:tak:
Z mamą mam zamiar sie zobaczyć, najprędzej jutro tam pojedziemy

Kasica, nie zazdroszczę tych przejść z wyjazdem. Ciężko Twojej babci dogodzić :sorry2:

kasica, ehhh babcie to dziwne stworzenia, jakbyś nie zrobiła to zawsze nie jest po ich myśli :sorry2:

Ale takiej babci jak moja to nie życzę żadnej z was.....

Przyszła mi paczka z mlekiem dla małej bo w tej dziurze w żadnym sklepie ani aptece nie ma bebiko HA :oo2:

roxy- mam nadzieję, że wybaczysz mi te mój wybryk :-p
:tak::tak::tak::-)

Roxy nie wiem dlaczego, ale ja mam cały czas wrażenie, że Ty jesteś bardzo młodą osóbką :sorry2: No ale to chyba dobrze?
Ale dlaczego:confused::confused::confused:
Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..:-D
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D

A własnie to zeżarło mi posta:wściekła/y: coś mi ten komputer posłuszeństwa ostatnio odmawia:baffled:
Miłego dnia dziewczyny...my za niedługo do lekarza:shocked2:

Ale dlaczego:confused::confused::confused:
Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..:-D
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D

Wiesz co? No nie wiem :sorry2:
Łapię się na tym, że jak do Ciebie piszę lub Ciebie czytam to zawsze mam wrażenie że rozmawiam z dziewczyną w moim wieku bądź młodszą :-)
Już dawno nie widziałam Twojego zdjęcia, ale też wtedy wydawało mi się że mam do czynienia z 20-stką ... no i chyba styl pisania masz raczej młodzieżowy niż "dorosły" :tak:
Wy też macie takie wrażenie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry