barmanka79
Deus Dona Me Vi
barmanko
Jak główka? ;-)

i ten okropny trampek w paszczy

ale zaraz zjem owsianeczke, mam nadzieję że pomoże

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
barmanko
Jak główka? ;-)

Z mamą mam zamiar sie zobaczyć, najprędzej jutro tam pojedziemyKasica...no głupio wyszło z tym wyjazdem...mam nadzieje że zobaczysz się z mamą![]()
Kasica, nie zazdroszczę tych przejść z wyjazdem. Ciężko Twojej babci dogodzić![]()
kasica, ehhh babcie to dziwne stworzenia, jakbyś nie zrobiła to zawsze nie jest po ich myśli![]()

roxy- mam nadzieję, że wybaczysz mi te mój wybryk![]()

:-)Ale dlaczego
Roxy nie wiem dlaczego, ale ja mam cały czas wrażenie, że Ty jesteś bardzo młodą osóbkąNo ale to chyba dobrze?

coś mi ten komputer posłuszeństwa ostatnio odmawia

a ja??? no fakt nie zwiększyłam czcionki, ale pogratulowałam... i to jako pierwsza https://www.babyboom.pl/forum/dziec...ajowe-2009-a-18750/index3845.html#post4895994ty chyba jedyna mi pogratulowałas 3 tysieczniaka buziol muaaaaaa
Ale dlaczego
Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum![]()