Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chcesz się zamienić na moją? moja dla wszystkich wokoło jest miła tylko nie dla mnie... usłyczałam od niej w życiu wiele przykrych słów i wiele razy przez nią płakałam... jak w końcu się jej postawiłam i zaczęłam ją totalnie olewać to ona chyba w końcu zrozumiała, że nie jestm idiotką, która da sobą pomiatać przez całe życie... tylko, że teraz ona zgrywa zbolała babcię i ze mnie robi wredną wnuczkę, która nie chce się kontaktować... a najśmieszniejsze jest to, że teraz mieszkamy 3 minuty od siebie... i ona jeszze ani razu u nas nie była i nie mam najmniejszego zamiaru jej zapraszać. a Nataszę ostatni raz widziała we wrześniu. w ogóle to ją 4 razy w życiu widziała...Ale takiej babci jak moja to nie życzę żadnej z was.....
eee tam! u Ciebie i z tyłu i z przodu i w głowie liceumWiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum![]()

wybaczammarzena80- jeny przepraszam kochana, mam nadzieję, że mi wybaczysz, tak mnie zauroczyła ta Majeczka, że nie zauwazyła.
PRZEPRASZAM :-):-)

Wiesz co? No nie wiem
Łapię się na tym, że jak do Ciebie piszę lub Ciebie czytam to zawsze mam wrażenie że rozmawiam z dziewczyną w moim wieku bądź młodszą :-)
Już dawno nie widziałam Twojego zdjęcia, ale też wtedy wydawało mi się że mam do czynienia z 20-stką ... no i chyba styl pisania masz raczej młodzieżowy niż "dorosły"
Wy też macie takie wrażenie ?
moniqsan- ja też mam takie wrażenie ;-)
moniq ankzoc nie jesteście same ;-)

Cieszy mnie to...nie powiem
niekiedy młodsze...no i wogóle jesteśmy szaleni i porąbani
;-)
Roxy i ja jesteśmy z tego samego rocznika. Stare dupy z nas.

a ja nie czuje tych Iatek na karku aIe swiadomosć jest.Dziękuje za miłe słowa z samego ranka.Nie no, u Ciebie to się czuje![]()