• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ale takiej babci jak moja to nie życzę żadnej z was.....
chcesz się zamienić na moją? moja dla wszystkich wokoło jest miła tylko nie dla mnie... usłyczałam od niej w życiu wiele przykrych słów i wiele razy przez nią płakałam... jak w końcu się jej postawiłam i zaczęłam ją totalnie olewać to ona chyba w końcu zrozumiała, że nie jestm idiotką, która da sobą pomiatać przez całe życie... tylko, że teraz ona zgrywa zbolała babcię i ze mnie robi wredną wnuczkę, która nie chce się kontaktować... a najśmieszniejsze jest to, że teraz mieszkamy 3 minuty od siebie... i ona jeszze ani razu u nas nie była i nie mam najmniejszego zamiaru jej zapraszać. a Nataszę ostatni raz widziała we wrześniu. w ogóle to ją 4 razy w życiu widziała...

Wiesz...ja myślałam że jak będe już po 30-tce to bede już taka poważna...i wogóle a tu du..:-D
Jak to mówią...z tyłu liceum z przodu muzeum:sorry2::-D
eee tam! u Ciebie i z tyłu i z przodu i w głowie liceum:tak:

marzena80- jeny przepraszam kochana, mam nadzieję, że mi wybaczysz, tak mnie zauroczyła ta Majeczka, że nie zauwazyła.
PRZEPRASZAM :-):-)
wybaczam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiesz co? No nie wiem :sorry2:
Łapię się na tym, że jak do Ciebie piszę lub Ciebie czytam to zawsze mam wrażenie że rozmawiam z dziewczyną w moim wieku bądź młodszą :-)
Już dawno nie widziałam Twojego zdjęcia, ale też wtedy wydawało mi się że mam do czynienia z 20-stką ... no i chyba styl pisania masz raczej młodzieżowy niż "dorosły" :tak:
Wy też macie takie wrażenie ?

moniqsan- ja też mam takie wrażenie ;-)

moniq ankzoc nie jesteście same ;-)
:-D:-D:-D
Fakt...z wyglądu nikt mi nie daje latek tyle ile mam:tak: Cieszy mnie to...nie powiem:tak:
Wiecie...my mamy takie towarzystwo,ześwirowane:tak: niekiedy młodsze...no i wogóle jesteśmy szaleni i porąbani:-D;-)
Oj to nie chciałybyście poznać moich koleżanek z pracy,40-letnie a zachowują sie jakby miały po 20 lat:tak:
Ale z drugiej strony...mam umiar,staram się rozgraniczyć co i kiedy....ale z Wami czuje się swobodnie i myśle że nie macie mi tego za złe;-):-)

Moja babci była super kobitką. Mikołaj był dIa niej oczkiem w głowie. Umarła jak Tomus miał miesiac. Widziała go raz aIe już wtedy nie było z nia kontaktu.Dziadkowie Sławka nie żyja. Babci która żyła widziała Mikołaja raz na oczy w jego trzyIetnim zyciu. W ogóIe dowiedziała sie o nim jak miał rok. Czujecie jak fajne towarzystwo.

Moniq i dowiedzialaś się w końcu o co chodzi z tą łapką przy Twoim poście? Bo też ją zauważyłam i zaciekawiło mnie to...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry