• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Emenemsie, jednak jesteś! Jednak M nie zaciągnął Cię do sypialni :-p:-p:-p

No to w koncu będziesz mialą takie oklepane czy te ekstrawaganckie figurki na tym torcie?

A w ogóle muszą być figurki? :sorry2:
Mnie się takie torty bardzo podobają…

Załączniki

• 1-white-orchid-wedding-cake.jpg
    1-white-orchid-wedding-cake.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 42
  • 2kd0ad005ae6.jpg
    2kd0ad005ae6.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 2757021844_6ff2b1e75a.jpg
    2757021844_6ff2b1e75a.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 43
  • cake253.jpg
    cake253.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 43
  • wedding cake 0309a.jpg
    wedding cake 0309a.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 43
  • wedding_cake_white_ribbons.jpg
    wedding_cake_white_ribbons.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 46
  • wedding-cake.jpg
    wedding-cake.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 71
  • z1879836X.jpg
    z1879836X.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Witajcie kochane mamusie, tak więc korzystając z okazji witam się jako pierwsza i piszę mojego 3 tysiecznego posta :-):-):-):-) , w związku z tym, iż moje dziecko ma swoje małe świeto 8 m-cy, chciałam zadedykować tego pościka dla niuni z intencją o przespanie nocek :-D:-D:-D i oczywiście dla was kochane mamusie, za ten wspaniały czas, który spedziłam z wami :-), za wszystkie wasze głupotki które piszecie :-p, za kłótnie :-pi pomoc........

Buziolki kochane muaaaaaaaaaaaaaa :wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Witam z rana:-):-)

Dla Ankzoc i Majeczki wszystkiego co najlepsze z okazji ukończenia 8 miesiąca
tort5.jpg

ale to jak...babcia nie chce byście do niej przyjechali czy jak?:sorry2::dry:
barmanko weź ją zrozum, raz jej źle że nie przyjeżdżamy, potem rzuca sie bo chcemy przyjechać... ach szkoda gadać..... ona wolałaby abyśmy przyjechali i za chwile pojechali a jechać skoro świt i wracać po nocy nam sie nie podoba , a moja mama wylatuje w niedziele do Szwecji i chcieliśmy się z nią zobaczyć..... albo pojedziemy jutro koło południa, albo wcale.........
w ogóle to mała pokasłuje raczej kicha i mam zprzeczne uczucia co do tego wyjazdu

Confi nie zazdroszcze szefa imbecyla, licze że już taka sytuacja sie nie trafi

m&m's ślicznusia figurka

A ja mam problem z mała... ale to w odpowiednim dziale.... mykam sie ubrać bo jeszcze w piżamie :-p a potem muszę wygrzebać rzeczy do ramki i zobaczyć czego mi brak

Miłego dzionka

barmanka79- tak poproszę :-) i nie udało ci się mnie wyprzedzić, napisałam swojego 3 tyś. posta hahahahah:evil:

moniqsan- kochana poszłam spać ;-), żeby mnie nie korciło napisanie kolejnego posta :-D

roxy- mam nadzieję, że wybaczysz mi te mój wybryk :-p

confi- Kochana czytała o twoich opiniach o filmie, super ja też bym chciała zobaczyc, Duzo zdróweczka dla Ciebie i Damianka aaa i zyczę wytrwałości i cirpliwości podczas pobytu T.

kasica- dziekujemy :-):-):-)

marzena80- dziekujemy, o jaka Maja

ANETECZKO MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA WAS KOCHANI

Załączniki

• Flash-Mac-queen-cake--18-.jpg
    Flash-Mac-queen-cake--18-.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 37
Witajcie kobietki:-)
U nas dzisiaj nocka przespana,huurraaa:tak:;-)

Moniqsan.Aga....Wy to macie romantycznych mężów:tak:...u nas to dawno tak nie było....ale z takim stażem to nie dziwota:no: ale może trzeba coś też odświeżyć:baffled:
Aaaa Moniq odpaliłam filmiki....boskie:tak:Lili jest świetna:tak:....co do głosu M to się nie wypowiem bo kiedyś P skasował głos w laptopie(przez przypadek) i jeszcze nie mamy:baffled: Ale uśmiałam się z komentarzy dziewczyn:tak::-D

Confi....oj to faktycznie masz nie za ciekawie w pracy...zimno i ten cały gwar:sorry2:
No i nie zazdroszcze szefa imbecyla...jak ktoś to trafnie określił:tak:

M&m,s...figurka na tort słodka...gołąbki są takie romantyczne:tak:
A torty Moniq są wypasione na maxa-super:tak:

Kasica...no głupio wyszło z tym wyjazdem...mam nadzieje że zobaczysz się z mamą:tak:

Majeczko...Ankzoc....Wszystkiego Najlepszego z okazji Ukończenia 8 Miesiąca...buzii ode mnie i Nadusi
204bc04c0006f56249d0edc0

Ostatnia edycja:
melduje się :tak:
ledwo co na ślepia patrzę :zawstydzona/y: mój kochany synek zrobił nam pobudkę o 7 :wściekła/y::wściekła/y: miałam jeszcze słodką nadzieję że po mleczku pójdzie spać dalej ale gdzie tam.. :sorry2: chciałam go trochę oszukać i nawrzucałam mu do łóżeczka mnóstwo zabawek... może na 5-10 min się zajął :-( i zaczął szkudzić :cool2: no to nie miałam wyjścia jak się ubrać, ubrać jego i przyjść na dywanik :dry::dry:
teraz spijam inkę (bo mam nadzieję że za godzinkę może jeszcze wskoczę pod kołderkę :-p) i szykuje sobie owsiankę :tak:

kasica, ehhh babcie to dziwne stworzenia, jakbyś nie zrobiła to zawsze nie jest po ich myśli :sorry2:

ankzoc, ty się tak nie ciesz, bo to swoje 3tyś przemówienie będziesz pisać jeszcze raz :-p:evil:

aneteczka, ankzoc, wszystkiego najlepszego dla waszych słodkich dzieciaczków. moc całusków i uścisków od cioci barmanki i Marcelka mua :****

Ankzoc - anque :-D:-D:-D
Kochana, gratuluję 3tys posta :tak:
Majuniu - dużo zdrówka, dziecęcej radości i zdobywania szybko nowych umiejętności. Buuuuuziaczek

Kasica, nie zazdroszczę tych przejść z wyjazdem. Ciężko Twojej babci dogodzić :sorry2:

Roxy nie wiem dlaczego, ale ja mam cały czas wrażenie, że Ty jesteś bardzo młodą osóbką :sorry2: No ale to chyba dobrze?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry